"Critical process died" Hatası

Computergeek

Decapat
Merhaba arkadaşlar, şubatta topladığım bilgisayarım önceden critical process died hatası veriyordu ve yeniden başlatınca reboot and select proper boot… ekranına atıyordu bilgisayarı açmak için kapatıp yeniden açıyordum bu sorun genelde oyun oynarken(genel olarak lolde) veya uzun süre işlem yapmadığımda oluyordu. Bu durum sıklaşınca bilgisayara format attım ve eskiden yüklü olan çoğu şeyi yüklemedim ek olarak sadece ödevim olduğu için yaklaşık 1 hafta önce crackli office yükledim (driver güncellemeleri , birkaç msi uygulaması , steam oyunları , eski resim vb. dosyalarım hariç) uzun bir süre hata almadım fakat 1 2 gündür tekrardan hata almaya başladım bir kez lol oynarken bir kez de bilgisayar boştayken (lol oynarken oyun dondu ve mavi ekran verdi ) bu sorunun kaynağı yazılımsal bir şey midir donanımsal mı? ( donanımsalsa formatlayınca neden uzun bir süre mavi ekran vermedi, yazılımsalsa yeni bir şey yüklemediğim halde neden böyle yaptı? )

"Critical process died" cümlesinin Türkçe karşılığı "kritik süreç öldü" veya "kritik işlem öldü" şeklindedir. Anladığım kadarı ile herhangi bir program veya kullandığınız "crack" vesaire bir şey sistemin önemli bir işlemini(prosesini) durduruyor(öldürüyor). Bence yazılımsal bir sorun.

Cevabın için teşekkür ederim fakat çözümü için ne yapabilirim?

Şöyleki sistemde minidump klasörü yok herhangi bir temizleme programı da yok ve sistemdeki minidump ayarlarının da açık olması lazım yani forumdan baktığıma göre bir eksik bulamadım . Sistemimde ssd hdd var windows ssd de ve önceden hdtunepro'ydu sanırım o programla test ettiğimde bir sorun çıkmamıştı kablo meselesine gelince sisteme format attıktan sonra sorunun düzelmesi sebebiyle kabloda sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası 2 3 haftadır sorun yoktu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…