"Critical process died" Hatası

İşte bu yüzden sıra değişiyorsa BIOS pili bitmiş olabilir tarih değişiyor mu kontrol edin değişmiyor ayarlar aynı sadece boot ayarı değişiyorsa HDD sorunun var farklı slota takıp deneyin. Şu an sorun yoksa bu şekilde kalsın aynı boot uyarısını alırsanız denersiniz.

İşte bu yüzden sıra değişiyorsa BIOS pili bitmiş olabilir tarih değişiyor mu kontrol edin değişmiyor ayarlar aynı sadece boot ayarı değişiyorsa HDD sorunun var farklı slota takıp deneyin. Şu an sorun yoksa bu şekilde kalsın aynı boot uyarısını alırsanız denersiniz.
Sadece boot ayarı değişiyor yani anakart 3 aylık bu kadar çabuk biteceğini sanmıyorum açıkçası peki minidump klasörü hakkınızda bilginiz var mı? Çünki minidump ayarları açık ve temizleme programı yok acaba mavi ekran verdiğinde sıra değişiyor HDD'ye mi yazmak istiyor acaba ?

acaba mavi ekran verdiğinde sıra değişiyor HDD'ye mi yazmak istiyor acaba ?
Sistem hangisindeyse ona yazar dosyayı. O disk sorun yaşarsa mavi ekranı yazamaz.
İmzamdan Aida64 sonucunu bir paylaşın bakalım.

Neden format attınız? D diskiniz sorunlu gözüküyor doğru biçimlenmemiş, 15MB ayrı bir bölüm oluşturmuşsunuz onları da silip diski biçimleyin içinde zaten fazla bir şey yokmuş yedek alacaksanız alıp dediğim şekilde biçimleyin.

Neden format attınız? D diskiniz sorunlu gözüküyor doğru biçimlenmemiş, 15MB ayrı bir bölüm oluşturmuşsunuz onları da silip diski biçimleyin içinde zaten fazla bir şey yokmuş yedek alacaksanız alıp dediğim şekilde biçimleyin.
Mavi ekran hatalarından dolayı format attım çünkü canımı sıkmaya başlamıştı, C: de sorun yok değil mi birde d deki yüklü programları kaldırayım mı yoksa direk biçimlendireyim mi? Son olarak sağ tık biçimlendirden yapacağım değil mi? Mavi ekran sorununun sebebi bu olabilir mi? Ayrı bölüm biçimlendirince gider mi onu nasıl silicem :(

Son düzenleme:
C diskinde sorun gözükmüyor. D diski bölümünde 15 mb ayrılmış alan var dediğim gibi D diskiyle biçimleyip onu birleştirin sorun kalmaz. En başta dediğim disk sorunu buydu büyük ihtimal. D diskinde önemli bir şeyin yoksa direkt biçimleyebilirsin. D diskine program kurduysan denetim masasından kaldırıp Sonra biçimlemen daha doğru olur.

C diskinde sorun gözükmüyor. D diski bölümünde 15 mb ayrılmış alan var dediğim gibi D diskiyle biçimleyip onu birleştirin sorun kalmaz. En başta dediğim disk sorunu buydu büyük ihtimal. D diskinde önemli bir şeyin yoksa direkt biçimleyebilirsin. D diskine program kurduysan denetim masasından kaldırıp Sonra biçimlemen daha doğru olur.
Programları kaldırıp biçimlendirme yaptım ayrılmış alan için bir şey yapmam gerekir mi? Birleştirme işlemi hakkında fikrim yok çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrılmış alanı da biçimlendircektin işte o zaman biçimlenmemiş alanlar birleşecekti.
Ayrılmış alanı nasıl biçimlendireceğim, onu bilmiyorum. Nereden olacak yani?

321.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı