"Critical process died" Hatası

Computergeek

Decapat
Merhaba,

En son HDD'yi biçimlendirdikten sonra mavi ekran almamıştım fakat bugün yeniden mavi ekran aldım (dün elektrikler kesilmişti sorun çıkarmış mıdır diye düşünmüyor değilim.) Sistemim Ali Beyin dediği gibi minidump ayarları açık ama klasörü oluşturmuyor (mavi ekrandan sonra Please Select boot device ekranına atıyor belki bundan dolayıdır.) Sorun sizce kesin HDD'de mi veya garantiye göndermeden halletmemin imkanı yok mu?
@Murat5038

Son düzenleyen: Moderatör:
2dir elektrik kesintisinden sonra bu problemi yaşıyorum ilkinde format atıldığında düzelmişti ama bu sefer atmaya üşeniyorum çünkü oyunları tekrar yüklemem gerekiyor. Ve bu şekilde oyuna girersem her defasında mavi ekran hatası alıyorum bi süre sonra farklı farklı şeyler diyor.
Umarım çözersin dostum çözersen banada haber et. Format atarsan düzelceğini düşünüyorum bende de minidump yüklemiyor çünkü mavi ekran geldiğinde %0da kalıp resetliyor ve pc acılmıyor kapatıp tekrar açmam gerekiyor

Please Select boot device ekranına atıyor belki bundan dolayıdır.) Sorun sizce kesin HDD'de mi veya garantiye göndermeden halletmemin imkanı yok mu?
O hatayı verdiğin boot edecek cihaz bulamadığını söylüyor. Boot ayarı sıfırlanıyorsa yazacak disk de bulamayacağı için dosya oluşmuyor.
Ya boot ayar yapmasını bilmiyorsunuz ya disk sorunu var devamlı bu oluyorsa. Garanti varsa gönderin tabi.

2dir elektrik kesintisinden sonra bu problemi yaşıyorum ilkinde format atıldığında düzelmişti ama bu sefer atmaya üşeniyorum çünkü oyunları tekrar yüklemem gerekiyor. Ve bu şekilde oyuna girersem her defasında mavi ekran hatası alıyorum bi süre sonra farklı farklı şeyler diyor.
Umarım çözersin dostum çözersen banada haber et. Format atarsan düzelceğini düşünüyorum bende de minidump yüklemiyor çünkü mavi ekran geldiğinde %0da kalıp resetliyor ve pc acılmıyor kapatıp tekrar açmam gerekiyor
Açıkçası bir şey yapmamama rağmen aynı sorunu yaşamadım garip bir mesele
O hatayı verdiğin boot edecek cihaz bulamadığını söylüyor. Boot ayarı sıfırlanıyorsa yazacak disk de bulamayacağı için dosya oluşmuyor.
Ya boot ayar yapmasını bilmiyorsunuz ya disk sorunu var devamlı bu oluyorsa. Garanti varsa gönderin tabi.
Benim düşüncem normalde olmayıp mavi ekranda olması ayarlarda bir sorun olmadığı yönünde. Disk sorunu var diye düşünüyorum ama şu kafamı kurcalıyor Windows SSD'de yani onda sorun olabilir mi HDD'de mi sorun vardır bu konu kafamı kurcalıyor.

Rapordan hatırladım önceki konunuzdan niye devam etmediniz? D diski hala sorunlu biçimlenmiş gözüküyor.
Aeseus partition ile Ekran görüntüsü alın, HDD olanı komple silip biçimlendirin. Biçimlendirdikten sonra yine ekran görüntüsü paylaşın.

SSD kullanıyorum sadece 240 gb daha önce değiştirdim ssdyi problemli çıkmıştı bu ssdde her testi yaptım sağlam gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı