beaher0n Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar masaüstüne bile giremeden bu mavi ekran hatasını alıyorum. En son Dolby Atmos kurmuştum ondan sonra olduğunu düşünüyorum. Güvenli modda açamadım PC'yi. /sfc scannow olmadı.
Arkadaşlar masaüstüne bile giremeden bu mavi ekran hatasını alıyorum. En son Dolby Atmos kurmuştum ondan sonra olduğunu düşünüyorum. Güvenli modda açamadım PC'yi. /sfc scannow olmadı.
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 28 Haziran 2021 #2 Minidump Dosyalarını Paylaşın @KojiroHyuga04. Artı 0 Eksi
KS KS beaher0n Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #3 Death_9 dedi: Minidump Dosyalarını Paylaşın @KojiroHyuga04. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne giremiyorum, nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
Death_9 dedi: Minidump Dosyalarını Paylaşın @KojiroHyuga04. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne giremiyorum, nasıl yapacağım?
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 28 Haziran 2021 #4 beaher0n dedi: Masaüstüne giremiyorum, nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... [CODE title="sfc/scannow"][/CODE] Komutunu nasıl yaptın o zaman? Artı 0 Eksi
beaher0n dedi: Masaüstüne giremiyorum, nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... [CODE title="sfc/scannow"][/CODE] Komutunu nasıl yaptın o zaman?
KS KS beaher0n Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #5 Death_9 dedi: [CODE title="sfc/scannow"][/CODE] Komutunu nasıl yaptın o zaman? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma yanlış kelimeyi kullanmışım. Artı 0 Eksi
Death_9 dedi: [CODE title="sfc/scannow"][/CODE] Komutunu nasıl yaptın o zaman? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma yanlış kelimeyi kullanmışım.
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 28 Haziran 2021 #6 beaher0n dedi: Kusura bakma yanlış kelimeyi kullanmışım. Genişletmek için tıkla... Güvenli mod da açmaya çalşırken hangi hatayı veriyor? Artı 0 Eksi
beaher0n dedi: Kusura bakma yanlış kelimeyi kullanmışım. Genişletmek için tıkla... Güvenli mod da açmaya çalşırken hangi hatayı veriyor?
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #7 Death_9 dedi: [CODE title="sfc/scannow"][/CODE] Komutunu nasıl yaptın o zaman? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş seçenekler ekranından komut istemini seçmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Death_9 dedi: [CODE title="sfc/scannow"][/CODE] Komutunu nasıl yaptın o zaman? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş seçenekler ekranından komut istemini seçmiş olabilir.