Çözüldü Critical Process Died mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

QVARI

Decapat
Bu hata harddisk kaynaklı mıdır? Yoksa başka bir odaklı bir hata mı? Ben çözemedim. Eğer HDD kaynaklı ise HDD değiştireyim mi?

Dosya Ekleri

• fd5151cd-0e54-466a-9a3b-3fa1adc39fd5.gif
    538,9 KB · Görüntüleme: 293
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sayın Recep Baltaş ve değerli arkadaşlar Sağlık Sektöründe çalıştığım için cevap için ancak vakit bulabildim. Net bilgim olmadığından size danışmak istedim. Ne denediysem olmadı. Dün belirtmiş olduğum mavi ekran hatası sorununu çözdüm. Sorun SSD Harddisk olmasından şüpheleniyordum. Doğru çıktığına emin oldum. En son SSD çıkartıp yerine SATA bir disk takıp deneme yaptım. Şuana kadar mavi ekran hatası almadım. İnşallah bir daha yapmaz. Bu arada Hepimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin Mekanı Cennet olur inşallah...

Bir çok nedeni olabilir. Minidump dosyasını paylaşır mısınız?

Driverlar Yedek Diskte. Lakin Driver yükleme yapmaya başladığımda anında hata verip mavi ekrana geçiyor.

1. Sistemi tam olarak belirtin.
  2. Kullandığınız HDD'nin marka, model ve kaç yıllık olduğunu yazın.
  3. Hangi sürücüyü yüklemeye başlayınca mavi ekran veriyor?

• AMD Ryzen 3 2200G
  • CORSAIR 16GB (1x16GB) 3000MHz
  • Asus Prime A320M-K
  • ASUS RX570 ROG STRIX 4GB GDDR5 OC 256Bit
  • Kingston 120GB UV500 HDD

Parçaların tamamı 6 - 7 Ay önce aldım. Sadece SSD HDD 7 - 8 yıl önce aldım. Ekran Kartının sürücüsünü yüklerken belli bir süre sonra mavi ekran veriyor. Bu arada işletim sistemini bir kaç önce yükledim. Win10

HD Tune ile HDD'ne error scan yapar mısın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…