CRITICAL_PROCESS_DIED hatası

İşletim sistemi
Windows 10

blackman16

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, az önce PC açtığımda mavi ekran verdi. Hata kodu CRITICAL_PROCESS_DIED olan hatayı aldım, sonra PC açıldı. Şu an bir problem daha var. Masaüstündeki arama kısmına tıkladığım zaman açılıp hemen kapanıyor. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için. Minidump dosyasını aşağıya koydum.

Olma şansı var. Bir tane minidump dosyası vardı. Tek minidump dosyasından pek bir şey çıkartamadım. Başka minidump dosyası varsa paylaşınız.

Mavi ekran aldınız mı?

Hocam dün format attım PC'ye. Şu anlık mavi ekran yok hatta şu an Memtest86 ile RAM testi yapıyorum. Bu arada dün HDD error scan testini yarıda kestim işim çıktığı için fakan çoğu yeşil çıkmıştı zaten. RAM testinden sonra yazacağım hocam.

Tamamdır. En azından RAM'lerde sorun olup olmadığını kontrol etmiş oluruz.

Hocam RAM testini yaptım ve sıkıntı çıkmadı RAM'lerimde hiçbir hata yok yani. Mavi ekran da şu anlık yok eğer olursa sizi etiketleyip tekrar minidump dosyamı paylaşırım. Teşekkür yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı