Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdi net bir şekilde sorunun ne olduğu raporlarda görünmüyor. Çözüm yolunda birkaç isteğim var sizden. HDTune yazılımı ile disklerinize "quick scan" kapalı bir şekilde "error scan" testi yapın. Bittiğinde görsel ile birlikte geri bildirimde bulunun. İkinci olarak Memtest yazılımı ile RAM'lerinize bir test yapın. Yine bitiminde geri dönüş sağlayın.
Şimdi net bir şekilde sorunun ne olduğu raporlarda görünmüyor. Çözüm yolunda birkaç isteğim var sizden. HDTune yazılımı ile disklerinize "quick scan" kapalı bir şekilde "error scan" testi yapın. Bittiğinde görsel ile birlikte geri bildirimde bulunun. İkinci olarak Memtest yazılımı ile RAM'lerinize bir test yapın. Yine bitiminde geri dönüş sağlayın.
Merhaba, tüm testleri yaptım. Hiç bir hata ile karşılaşmadım. Ama buna rağmen 4-5 farklı çeşit mavi ekran daha aldım, çok sık aldığım için adlarını aklımda tutamadım fakat bir tanesini hatırlıyorum o da "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" Bu hatalar Windows güncellemeleriyle birlikte oluşmaya başladı.