CRITICAL_PROCESS_DIED hatası

İşletim sistemi
Windows 11

firatbtw

Decapat
Daha fazla  
RAM
Corsair, 3200Mhz, 8x4 - 32GB
SSD veya HDD modeli
500 GB WD M2 SSD, 500 GB SA2000 M2 SSD, 1TBSEAGETE
Ekran kartı
Zotac 3060Ti
Anakart
MSI MORTAR B660M DDR4
İşlemci
Intel 12400F
Selam, son gelen Windows güncellemelerini yapmamıştım. Elektrik gidip geldikten sonra bilgisayarı çalıştırdığımda kendini direkt güncellemeye başladı %90-96'da mavi ekran hatası verdi. Minidump dosyalarını aşağıda paylaşacağım. Microsoft'un kendi sitesinde bu hatayla ilgili sadece güncellemeleri kontrol edin diye metni var onun dışında bir metin bulamadım. Şöyle bir durum var bilgisayar son 2-3 gündür gerek Steam donmaları gerek tarayıcıları kapatırken zorlanma vs. olsun sorunlar seziyordum hatayı ve çözümü bilen arkadaşları bilgilendirmek amaçlı bu bilgiyi ekleyeyim.

Ekran görüntüsü 2023-10-31 123125.png

Ekran görüntüsü 2023-10-31 123141.png

Ekran görüntüsü 2023-10-31 123148.png

Ekran görüntüsü 2023-10-31 123211.png

Ekran görüntüsü 2023-10-31 123731.png

Son düzenleme:
Kaspersky 7-8 aydır kurulu onunla sorun o olsa çok önceden yapmaz mıydı?

Bir de nereden o sonuca vardınız iletir misinz? Ben de bilgilenmek isterim.

Bilgilenmek için rehberi okuyun. Yalnız çok da bir etkisi olmaz. Tecrübe kazanmanız gerekiyor.

Bilgilenmek için rehberi okuyun. Yalnız çok da bir etkisi olmaz. Tecrübe kazanmanız gerekiyor.
Teşekkürler bakacağım daha sonra ama bilemedim 7-8 aydır kurulu bir program onunla alâkasını çözemedim. Daha çok tekrarlamaya devam ederse bakacağız artık.

Hyper V'yi kapat, internet sürücülerin güncel değilse güncelle. Güncelleme için anakart ya da laptop üreticisinin sitesini kontrol et.

bunu indirip oluşan linki de atabilirsin güncelleme noktasında sorun yaşarsan.
Cevaplar için harbi teşekkür ederim ama tuhaf olan şey mesela Hyper V 1 aydır kurulu ama bunca zamandır bir şey olmadı. Bios güncellemesi geldi mi bilmiyorum diğer güncellemeler son sürüm sanırım. Öteki türlü yine teşekkürler ilerleyen zamanlarda tekrar mavi ekran yersem verdiğiniz çözümleri uygulayacağım.

Cevaplar için harbi teşekkür ederim ama tuhaf olan şey mesela Hyper V 1 aydır kurulu ama bunca zamandır bir şey olmadı. BIOS güncellemesi geldi mi bilmiyorum diğer güncellemeler son sürüm sanırım. Öteki türlü yine teşekkürler ilerleyen zamanlarda tekrar mavi ekran yersem verdiğiniz çözümleri uygulayacağım.

Her şey kurduğun gibi sorun çıkaracak diye bir şey yok. Ekran kartı sürücünü nisanda kurarsın 2 sene sonraki nisanda mavi ekran yersin, 2 yıl yemedim demezsin. Sürücü eskimiş dersin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı