HELLOMYFRİEND2 Femtopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Yaklaşık 1 aydır bu mavi ekran hataları alıyorum fakat hiçbir çözüm bulamadım. Minidump dosyam burada: 011621-36453-01.rar CRITICAL_PROCESS_DIED, BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO, UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION hataları.
Yaklaşık 1 aydır bu mavi ekran hataları alıyorum fakat hiçbir çözüm bulamadım. Minidump dosyam burada: 011621-36453-01.rar CRITICAL_PROCESS_DIED, BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO, UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION hataları.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 16 Ocak 2021 #2 BIOS sürümünü güncelle. MSI Türkiye MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir. tr.msi.com Ekran kartı sürücünün güncelliğini kontrol et. "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? Diğer dump dosyalarını paylaşın. Mesela "Unexpected Store Exception" hata kodlu dump dosyasını paylaşın. Artı 0 Eksi
BIOS sürümünü güncelle. MSI Türkiye MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir. tr.msi.com Ekran kartı sürücünün güncelliğini kontrol et. "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? Diğer dump dosyalarını paylaşın. Mesela "Unexpected Store Exception" hata kodlu dump dosyasını paylaşın.