Merhabalar, 'gameguard' adlı anti-cheat programı açınca 'CRITICAL_PROCESS_DIED'ya da '0xc000021a' hata kodu alıp mavi ekran yiyorum.
Çalıştır'a 'msinfo32' yazdım donanım kaynaklarından çakışmalara baktım ekran kartı ve PCI Express yazıyor.
Aygıt yöneticisinden baktığımda çok fazla PCI Express ve standart gördüm bunlar normal mi?
C:\Windows\Minidump\ klasörünün içerisindekileri ZIP olarak sıkıştırın ardından, Microsoft OneDrive, Yandex Disk, DropBox veya Google Drive gibi dosya yükleme sitelerini kullanarak dosyayı paylaşın.
C:\Windows\Minidump\ klasörünün içerisindekileri ZIP olarak sıkıştırın ardından, Microsoft OneDrive, Yandex Disk, DropBox veya Google Drive gibi dosya yükleme sitelerini kullanarak dosyayı paylaşın.
Mavi ekran gelince %0 sabit kalıyor yüklenmiyor bu yüzden minidump klasörüde oluşmuyor ne yazık ki. Ne yapacağımı bilemiyorum bios güncelledim formatladım yine çözülmedi masaüstü açılınca bi 10 saniye sonra mouse 2-3 saniye anlık 1 kere donuyor ekran kartı driverinde mi sorun var acaba dedim yükledim farklı sürümleri ama nafile sorun devam ediyor. Önceden disk %100 kullanırdı youtubedan videolara baktım onları yapınca artık %100 kullanma geçti fakat donma devam ediyor.