CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hatası

ozzy09

Megapat
Daha fazla  
RAM
XPG 16GB 3200MHz
SSD veya HDD modeli
Kioxia 512GB M2 NVMe SSD
Ekran kartı
MSI GTX 1050 2 GB
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 3600
Merhabalar, 'gameguard' adlı anti-cheat programı açınca 'CRITICAL_PROCESS_DIED'ya da '0xc000021a' hata kodu alıp mavi ekran yiyorum.

Çalıştır'a 'msinfo32' yazdım donanım kaynaklarından çakışmalara baktım ekran kartı ve PCI Express yazıyor.
Aygıt yöneticisinden baktığımda çok fazla PCI Express ve standart gördüm bunlar normal mi?

Dosya Ekleri

• 123.png
    79,7 KB · Görüntüleme: 66
  • we.png
    123,8 KB · Görüntüleme: 63

Dosya Ekleri

• IMG_20220219_003659.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 36
Counter-Strike 1.6 CS.fastcup.net anti-cheat programı yani sitenin hile koruma programı FACEIT gibi.

Bakın mavi ekran böyle hiç %0 doluyor falan yazmıyor bu yüzden DMP dosyasıda oluşturulmuyor.

Gameguard'da virüs buldu? Temiz format ile Windows kurun ve hiçbir program yüklemeyin. Gerekirse oyunu orijinal yerinden satın alın veya kurun.

Gameguard'da virüs buldu? Temiz format ile Windows kurun ve hiçbir program yüklemeyin. Gerekirse oyunu orijinal yerinden satın alın veya kurun.

Eki Görüntüle 1309196
gameguard açmadan oyuna giriş yapamam sonuçta yine indireceğim şuan kurduğum windows microsoftun sitesindeki iso fakat ekran kartı denetim masamı açtığımda windows 10 home yazıyor cok garip
spyhunter 4 indirip virüs taraması yaptıracağım şimdi

Detaylandırır mısınız?

Siteye yazdım virüs buldu programınızda diye şunu yazdılar

Bu bizim imzalı yazılımımızdır ve belirtilen işlevi tam olarak yerine getirir, yani oyunun düşük sistem seviyesinde çalışan kod tarafından uygulanan üçüncü taraf yazılımlardan korunması. Antivirüs ürünlerinin tespiti buluşsaldır ve bu durumda sitelerde ve sözleşmelerde belirtildiği gibi yanlış pozitif yani yanlış pozitiftir. Daha fazla bilgi için lütfen virüsten koruma ürün desteği ile iletişime geçin. Bir çakışmayı dışlamak için GameGuard'ı beyaz listeye eklemenizi veya virüsten koruma yazılımını devre dışı bırakmanızı öneririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…