CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hatası

Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle selamlar hepinize iyi forumlar. Yaklaşık son 1 aydır ASUS K555UB model laptopumda CRITICAL_PROCESS_DIED hata kodlu mavi ekran sorunu ile karşı karşıyayım ve dün Valorant oynarken 9 kere oldu. Artık cidden gına geldi ne yapmam gerekiyor? Gözlemlerime göre SSD'de sorun var çünkü laptopu ufak da olsa hareket ettirince bir anda kapanıyor ve BIOS geliyor. Ne kadar uğraşsam da Windows'a geçiş yapamıyorum. Sanırsam SSD’yi okuyamıyorum bilgisayarı sallıyorum o zaman açılıyor 😂😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows güncel değil 1909'a güncelleyin.
Vanguard kaldırın, Afterburner kaldırın, gereksiz İntel yazılımlarını kaldırın, HWİnfo kaldır, Tercent emülatörü kaldırın.
Tamamdır windows güncelleyip, afterburner kaldırabilirim fakat Vanguard ve tencent emülatörü oyunlar için kullanıyorum onlar dışında oynadığım pek oyun yok zaten ne yapabilirim

Yazılınların hepsi olması lazım. Vanguard mutlaka kalkması lazım.

Dostum inatla söylemeye devam edeceğim Valorant en çok oynadığım oyun. Onu kaldırırsam oyun açılmıyor anti-cheat programı olduğu için. Bunun başka bir çözümü yok mudur? Yardımların için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı