- RAM
- 16 GB 3000 MHZ CL16
- SSD veya HDD modeli
- WD GREEN 240 GB SSD
- Ekran kartı
- VEGA 8
- Anakart
- A520M S2H
- İşlemci
- R3 2200G
Az önce attığım yazı dün sistem loglarında geçmiş. Sormamın sebebi buydu.
SSD de şüpheli şu an.
Ona da bir test yapar mısınız? Sağlıklı dediniz doğrudur ama yine de görmek istiyorum.
Logda başka bir şey görmedim ayrıca.
SSD mekanik parça barındırmadığı için ses yapmaz.
Disk anasının ak sütü gibi tertemiz
Harici bir disk bağladınız mı peki sisteme?
Dediğim gibi diskiniz sapasağlam.
Bozuk olan disk sistemden sökülmüşken disk hatası almak da bir enteresan ben bile ilk kez şahit oluyorum.
O kadar süredir mavi ekran çözüyorum hakikaten benim için de bir ilk oldu.
Hocam benım BIOS güncellemek isterken farklı bir üreticinin BIOS'unu yüklemiştim yanlışlıkla kendi anakartımın BIOS'una dönemiyordum o üreticinin BIOS'u kendi bilgisayarları içinmiş Q flash Plus diye bir özellik varmış anakartta onun sayesinde geri anakartımın BIOS'una dönebildim bunu dün gece yaptım BIOS'u güncelledikten sonra mavi ekran yok şu ana kadar. O üreticinin BIOS'unda farklı bir sistemde yüklenirse BIOS yanlış çalışabilir yazıyordu onunla alakalı olabilir mi çünkü başka olasılık gelmiyor aklıma diskte sıkıntı yok ama disk hatası alıyorum çok saçma.
Disk kaynaklı hata alınmış.
Hata SSD kaynaklı ama ı/o error status yani giriş çıkış durumuyla alakalı bir sıkıntı oluşmuş.
Kablo veyahut port kaynaklı olabilir.
Disk kaynaklı hata alınmış.
Hata SSD kaynaklı ama ı/o error status yani giriş çıkış durumuyla alakalı bir sıkıntı oluşmuş.
Kablo veyahut port kaynaklı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.