CRITICAL_PROCESS_DIED ve MEMORY_MANAGEMENT hataları

BIOS default edip deneyin. Dediğin saniye sonrası ne oluyor doğru düzgün açıklayabilirsen bir şey diyeceğiz. Birden mi kapanıyor hata mı veriyor ne oluyor doğru düzgün bir şey yok.
Hocam tam olarak şöyle:
Bilgisayarı açıyorum normal bir şekilde açılıyor. Sonra bir dakika içinde bilgisayar kendi kendine donuyor ve mavi ekran veriyor. Mavi ekranda

CRITICAL_PROCESS_DIED​

yazısı alıyorum ve %0 da kalıyor. Bundan önce bir kere

MEMORY_MANAGEMENT​

hatası aldım.
Dediğim gibi %0 da kalıyor %100 olmuyor.
Bir anda kapanıyor ve bios’a atıyor. Bios tan çıkamıyorum. Çıkınca bir daha bios’a atıyor. Bilgisayarı kapatıp açıyorum ve her şey başa sarıyor.
 
Denedim dediğin ne kadar? Denedikten sonra kaç gün devam ettin? Denemek takıp açmak değil.
Hocam 2 gündür pc yi kullanamıyorum. 2 gündür dediklerinizi yapıyorum 1-2 kere değil hep deniyorum. Sorunun ram kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Bir arkadaşımdan ram rica ettim değişen bir şey olmuyordu.

CMD üzerinden Windows’u etkinleştirdim. Sizce sorunu yaratan bu olabilir mi?
 
CMD ile ilgisi yok. Sorun donanımsal. RAM veya disk baş kaynak bunlarda kesin sorun yok diyorsun, o zaman işlemci veya sıcaklık sorunu var açılırken kapnıyorsa sistem dosyaların da sağlamsa.
Format attıktan sonra düzeliyor sıkıntı ama birkaç gün sonra bir daha oluşuyor. Orjinal Windows alıp kurucam bakalım sıkıntı düzelecek mi. Termal macun bana kuru gibi gelmişti. Onu da değiştiricem. Bakalım sıkıntıyı bir daha yaşar mıyım. Olmadı artık bir bilgisayarcıya göstericem hocam çözüm bulunmuyor herkes farklı bir şey koyuyor ortaya. Minidump dosyaları oluşsa şimdiye kadar çözmüştük problemi. Ama dosya oluşmuyor mavi ekran %0 da kalıyor.
 

Geri
Yukarı