Acaba bu bilgisayarla direkt olarak Wi-Fi'ye bağlanabilir miyim yoksa bir adaptöre mi ihtiyacım var? Bilenler yardımcı olabilir mi? Gelecek yarın sistem.
teşekkür ederim peki internetim gelmedi daha altyapı olduğu için bu sürede idarelik uygun bir şey alsam online oyunlarda pingimi çok yükseltir mi? çünkü şu an adaptörler bile çok pahalı
evet biliyorum fakat o kadar pahalı ki sistemler bir yerden kısmam gerekiyordu paylaşımlı ekran kartı olan laptopu zar zor sattım. ve düşündüm ki çalışmaya başlayacağım sistem de destekliyor 1650'yi ben de değiştiririm dedim bir süre sonra
evet biliyorum fakat o kadar pahalı ki sistemler bir yerden kısmam gerekiyordu paylaşımlı ekran kartı olan laptopu zar zor sattım. ve düşündüm ki çalışmaya başlayacağım sistem de destekliyor 1650'yi ben de değiştiririm dedim bir süre sonra.
zaten valorant gibi belirli oyunları oynuyorum eskiden 20 fps alıyordum ekran kartını bir tık daha yükseltsem fiyatı çıkıyordu 4,5tlye. ama param oldukça yükseltmeye çalışırım. oyun videolarını inceledim biraz low ayarlarda 200e kadar çıkıyor. bana yeter şu anlık en azından
zaten valorant gibi belirli oyunları oynuyorum eskiden 20 fps alıyordum ekran kartını bir tık daha yükseltsem fiyatı çıkıyordu 4,5tlye. ama param oldukça yükseltmeye çalışırım. oyun videolarını inceledim biraz low ayarlarda 200e kadar çıkıyor. bana yeter şu anlık en azından