aysegunes0 Femtopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2020 #1 Merhaba herkese ben yeni hazır sistem kasalardan aldım linki de şurada; Cronos PBA | AMD Ryzen 7 7700 | 32 GB DDR5 | ASUS RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Acaba bu bilgisayarla direkt olarak Wi-Fi'ye bağlanabilir miyim yoksa bir adaptöre mi ihtiyacım var? Bilenler yardımcı olabilir mi? Gelecek yarın sistem.
Merhaba herkese ben yeni hazır sistem kasalardan aldım linki de şurada; Cronos PBA | AMD Ryzen 7 7700 | 32 GB DDR5 | ASUS RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Acaba bu bilgisayarla direkt olarak Wi-Fi'ye bağlanabilir miyim yoksa bir adaptöre mi ihtiyacım var? Bilenler yardımcı olabilir mi? Gelecek yarın sistem.
KS KS aysegunes0 Femtopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2020 #11 Dolaroldu8tl dedi: Hocam gelseydiniz bana 3500'e RX 570 Sistem dahi toplardım size. Genişletmek için tıkla... şanssızlık oldu. baya da araştırdım oysa ki video falan izledim bir sürü. ama olan oldu artık zamanla öğrenirim herhalde Artı 0 Eksi
Dolaroldu8tl dedi: Hocam gelseydiniz bana 3500'e RX 570 Sistem dahi toplardım size. Genişletmek için tıkla... şanssızlık oldu. baya da araştırdım oysa ki video falan izledim bir sürü. ama olan oldu artık zamanla öğrenirim herhalde
Dolaroldu8tl Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 8 Kasım 2020 #12 Neyse hocam en azından ileri dönük sistem almışsınız Turbok(x) felan alsaydınız cidden çok üzülürdüm. aysegunes0 dedi: şanssızlık oldu. baya da araştırdım oysa ki video falan izledim bir sürü. ama olan oldu artık zamanla öğrenirim herhalde Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Neyse hocam en azından ileri dönük sistem almışsınız Turbok(x) felan alsaydınız cidden çok üzülürdüm. aysegunes0 dedi: şanssızlık oldu. baya da araştırdım oysa ki video falan izledim bir sürü. ama olan oldu artık zamanla öğrenirim herhalde Genişletmek için tıkla...
KS KS aysegunes0 Femtopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2020 #13 Dolaroldu8tl dedi: Hocam bence sistem elinize geçtiğinde ekran kartını satıp RX 460 felan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... kesinlikle imkanım olduğunda buraya yazıp görüşlerinizi alacağım sizin de. teşekkür ederim tekrardan Artı 0 Eksi
Dolaroldu8tl dedi: Hocam bence sistem elinize geçtiğinde ekran kartını satıp RX 460 felan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... kesinlikle imkanım olduğunda buraya yazıp görüşlerinizi alacağım sizin de. teşekkür ederim tekrardan