Cronos The New Dawn alınır mı?

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Bu kış indirimlerinde Wukong ve Cronos almak için bütçe ayırmıştım. Cronos erkenden indirime girmiş. Oyun hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum, sizce alınır mı? 30 dolar fiyatı var, değer mi yoksa kış indirimlerinde başka oyunlara bakmak daha mı mantıklı olur? Aynı tür değiller ama bir yandan da aklımda AC Shadows var. Siz ne önerirsiniz?

Bu kış indirimlerinde Wukong ve Cronos almak için bütçe ayırmıştım. Cronos erkenden indirime girmiş. Oyun hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum, sizce alınır mı? 30 dolar fiyatı var, değer mi yoksa kış indirimlerinde başka oyunlara bakmak daha mı mantıklı olur? Aynı tür değiller ama bir yandan da aklımda AC Shadows var. Siz ne önerirsiniz?
Alınır diye düşünüyorum bence oyun baya iyiydi. Atmosfer ve grafikler çok sağlam hikaye merak uyandırıcı (kendini fazla açıklamıyor ama malesef) bazen gerici ve rahatsız edici yer yer korkutucu bir oyun. Ama tekrara binme olayı biraz var ve oyun çok da kısa değil. Yine de bence parasına kesinlikle değer.

Dead Space oynadıysanız ve sevdiyseniz Cronosu da seversiniz. Daha iyi bir zorluk seviyesi var. Güzel bir atmosferi var, Steam ve genel inceleme skorlarıda olumlu yönde. Ben seveverek oynadım. Öneririm.

AC Shadows daha uzun süre bir oynanış vaadediyor tabiki, Japon kültürünü yansıttığı için beni içine çekmişti, açık dünya AC serilerinden Odyysey ile Shadows başı çeker benim için. Her ne kadar içeriğinde klasik Ubisoft yapımı olduğunu gösteren unsurlar başgösterse de keyifli vakit geçirmek için güzel bir oyun. Kıyaslama yapması türe ve zevke göre değişir ama ben saydığınız tüm oyunları oynamış olduğumu hesaba katarsam Wukong ile başlardım. Sonra farklı bir tür Cronos ile devam ederdim.

Dead Space oynadıysanız ve sevdiyseniz Cronosu da seversiniz. Daha iyi bir zorluk seviyesi var. Güzel bir atmosferi var, Steam ve genel inceleme skorlarıda olumlu yönde. Ben seveverek oynadım. Öneririm.
Evet bir diğer değinmediğim kısım da o. Envanter ve kaynak yönetimi çok iyi ayarlanmış oyunun. Hafif savurganlık yaparsanız harbiden zorlamaya başlıyor oyun. Zorluk seviyesi olmaması da o açıdan çok iyi. Envanter çok kısıtlı yükseltmeme rağmen alan asla yetmiyordu. Klasik hayatta kalma korkuyu hissettirdi bana o açıdan.

Alınır diye düşünüyorum bence oyun bayağı iyiydi. Atmosfer ve grafikler çok sağlam hikaye merak uyandırıcı (kendini fazla açıklamıyor ama maalesef) bazen gerici ve rahatsız edici yer yer korkutucu bir oyun. Ama tekrara binme olayı biraz var ve oyun çok da kısa değil. Yine de bence parasına kesinlikle değer.

Dead Space oynadıysanız ve sevdiyseniz Cronosu da seversiniz. Daha iyi bir zorluk seviyesi var. Güzel bir atmosferi var, Steam ve genel inceleme skorları da olumlu yönde. Ben seveverek oynadım. Öneririm.

AC Shadows daha uzun süre bir oynanış vadediyor tabii ki, Japon kültürünü yansıttığı için beni içine çekmişti, açık dünya AC serilerinden Odyssey ile Shadows başı çeker benim için. Her ne kadar içeriğinde klasik Ubisoft yapımı olduğunu gösteren unsurlar başgösterse de keyifli vakit geçirmek için güzel bir oyun. Kıyaslama yapması türe ve zevke göre değişir ama ben saydığınız tüm oyunları oynamış olduğumu hesaba katarsam Wukong ile başlardım. Sonra farklı bir tür Cronos ile devam ederdim.

Ben açıkçası Uzay atmosferi barındıran oyunları oldum olası sevemedim. O tema hiç ilgimi çekmiyor. Hatta örnek verdiğiniz Dead Space bile pek severek oynadığım bir oyun olmamıştı. Cronos'un dikkatimi çekmesinin nedeni içinde sadece uzay teması değil fütüristik yapısından ötürü mekanların Sovyetler dönemlerini de yansıtıyor olmasıydı. Şimdilik kararsızım açıkçası. Bu arada tür olarak korku-hayatta kalma oyunlarına bayılan biriyim. Ama ona rağmen Dead Space 1 Remake gibi çok sıkmasından korkuyorum.

Ben açıkçası Uzay atmosferi barındıran oyunları oldum olası sevemedim. O tema hiç ilgimi çekmiyor. Hatta örnek verdiğiniz Dead Space bile pek severek oynadığım bir oyun olmamıştı. Cronos'un dikkatimi çekmesinin nedeni içinde sadece uzay teması değil fütüristik yapısından ötürü mekanların Sovyetler dönemlerini de yansıtıyor olmasıydı. Şimdilik kararsızım açıkçası. Bu arada tür olarak korku-hayatta kalma oyunlarına bayılan biriyim. Ama ona rağmen Dead Space 1 Remake gibi çok sıkmasından korkuyorum.
Cronos farklı bir evrende geçiyor ama Dead Space gibi uzay araçları falan olan bir oyun havası barındırmıyor. Hayatta kalma korku oyunlarına bayılıyorsanız zaten bunuda seversiniz. Açıkcası söylediğiniz 3 oyun arasından 2 tane seçecek olsaydım bende kararsız kalırdım ama zaten herhangi iki tanesi size hatrı sayılır bir süre sunacak. Nasılsa diğer oyunada bir zaman sonra ulaşırsınız.

Cronos farklı bir evrende geçiyor ama Dead Space gibi uzay araçları falan olan bir oyun havası barındırmıyor. Hayatta kalma korku oyunlarına bayılıyorsanız zaten bunu da seversiniz. Açıkçası söylediğiniz 3 oyun arasından 2 tane seçecek olsaydım bende kararsız kalırdım ama zaten herhangi iki tanesi size hatrı sayılır bir süre sunacak. Nasılsa diğer oyunada bir zaman sonra ulaşırsınız.

Teşekkür ediyorum hocam. Şimdilik Cronos ve Wukong ikilisini alırım muhtemelen. İlerleyen zamanlarda da AC Shadows ve Hades 2'ye göz dikeceğim.

Teşekkür ediyorum hocam. Şimdilik Cronos ve Wukong ikilisini alırım muhtemelen. İlerleyen zamanlarda da AC Shadows ve Hades 2'ye göz dikeceğim.
Sanırım bende böyle yapardım, Cronos zaten fiyat olarak AC shadowstan daha uygun indirimsiz hali olsa bile. AC serileri belli bir zaman sonra çok daha uygun fiyatlara düşüyor o zaman zarfında çok daha uyguna getirirsiniz belki.

Sanırım bende böyle yapardım, Cronos zaten fiyat olarak AC Shadows'tan daha uygun indirimsiz hali olsa bile. AC serileri belli bir zaman sonra çok daha uygun fiyatlara düşüyor o zaman zarfında çok daha uyguna getirirsiniz belki.

Şansıma AC Shadows şu an indirimde 27 dolar hocam. Bu durum kafamı çok karıştırdı.

Alınır diye düşünüyorum bence oyun bayağı iyiydi. Atmosfer ve grafikler çok sağlam hikaye merak uyandırıcı (kendini fazla açıklamıyor ama maalesef) bazen gerici ve rahatsız edici yer yer korkutucu bir oyun. Ama tekrara binme olayı biraz var ve oyun çok da kısa değil. Yine de bence parasına kesinlikle değer.

Siz ne dersiniz hocam şu an AC Shadows mu yoksa Cronos mu?

Son düzenleme:
Şansıma AC Shadows şu an indirimde 27 dolar hocam. Bu durum kafamı çok karıştırdı.

Siz ne dersiniz hocam şu an AC Shadows mu yoksa Cronos mu?
Cronos her türlü. AC Shadows ile Cronos'u yan yana karşılaştırınca arada kalite farkı hissediyorsunuz ister istemez çünkü biri her yıl basılan bir klon diğeri ise daha tutkuyla yapılmış bir proje. Başka oyun olsa düşünürüm ama Ubisoft oyunu ile Cronos veya türevi bir oyun karşılaştırılamaz bence. Cronos alın geçin derim memnun kalmasanız bile Shadows'tan daha eğlenceli olur muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı