CrossFire 2024'te oynanır mı?

pwomwpw

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Ben bugune kadar Point Blank oynuyordum, P2W idi. Sonra ben bayağıdır Point Blank benzeri en azindan P2W olmayan, olsa bile cok az olan ariyordum. CrossFire oyununu buldum. Cok aşırı benziyor. Her ne olursa olsun yeteri Point Blank gibi olmasin. 1 2 saat oyun videolarina baktim. Türkler de cok var oynayan. İndirmek istiyorum. Zaten laptopum da cok zayif. Sizce CrossFire 2024'te oynanır mı? Cok degil 1-2 saat oynayacagım. Begenirsem hep oynayacagım.

Bu arada CrossFire X degil CrossFire.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynanabilir oyun eğer point ve Zula'dan sıkıldıysanız oynayabiliriniz hiç sisteminize uygun hikayeli oyun oynamak ister miydiniz veya seviyor musunuz ona göre önereyim.

Oynanabilir oyun eğer point ve Zula'dan sıkıldıysanız oynayabiliriniz hiç sisteminize uygun hikayeli oyun oynamak ister miydiniz veya seviyor musunuz ona göre önereyim.

Onerirseniz ıyi olur ancak korsan indireceğim cunku su anda maddi durumum iyi degil oyun alacak kadar praram yok 😃

Sistemim: 6 GB RAM NVIDIA GeForce g 105m 512 MB ekran karti i3 4 cekirdekli islemci 296 GB HDD (SSD alacagim )

Mafia 2
Assassin's Creed 2.
Mafia 1
GTA Vice City.
Half-Life serisi.
NFS Underground 1
NFS Underground 2
NFS Most Wanted.
Max Payne serisi.
Age of Empires 2
Left 4 Dead 2
MB Warband.
Stardew Valley.

Önerdiklerim.
Not: Mesajları beğenirsen sevinirim puan kasıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı