Crossfire destekleyen anakarta 2 tane NVIDIA ekran kartı takılır mı?

Mehmet Ö.

Hectopat
Arkadaşlar merhaba benim sorun şu bir önceki açtığım konuda crossfire destekli bir anakart bulmuştum ve büyük ihtimalle onu alacağım ama alacağım ekran kartı Galax RTX 2070 Super Ex gamer. İki tane alacak bütçem elbette yok ama gelecekte aynı elemandan bir daha alsam SLI yapabilir miyim?

Ayrıca her kart SLI veya CrossFire desteklemez. Örneğin RTX 2060 ile SLI yapamazsınız. RX 550 ile de CrossFire yapamazsınız. Bir de CrossFire ve SLI yerine daha güçlü tek GPU almanız yararınıza olacaktır. Sorunlar yaşayabilirsiniz.

Benim bildiğim, sadece CFX destekleyip SLI desteklemeyen bir anakart yok.

Siteye iyi bak. Modelini yazar mısın?
Gigabyte b450 ds3h modeli
Ayrıca her kart SLI veya crossfire desteklemez. Örneğin RTX 2060 ile SLI yapamazsınız. RX 550 ile de crossfire yapamazsınız. Bir de crossfire ve SLI yerine daha güçlü tek GPU almanız yararınıza olacaktır. Sorunlar yaşayabilirsiniz.

Daha iyisi artık 2080 hocam.
Crossfire AMD'de çoklu grafik kartı desteği demek. SLI ise NVIDIA'da çoklu grafik kartı desteği demek.

Biliyorum hocam da RTX'lerde sanırım onun adı NVLINK diye bir şey olmuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı