Crossfire için aynı marka model şart mı?

dgkan1903

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba elimde Sapphire R9 280x var crossfire yapmayı düşünüyorum fakat sorum şu bunun için illa sapphire markamı almam gerek yoksa ASUS'un yada Powercolor'un kartlarını kullansam herhangi bir sorun olur mu ? Ve de crossfire yapmamı önerir misiniz ?

Fazla sıkıntı teşkil etmez ama aynı marka olması stabilite açısından çok daha sağlıklı olur.

CF için aynı GPU'ya sahip kartlar ve birebir aynı model kartlarda CF olabilir. Firma durumu önemli değil. Ayrıca R9 280X modelini CF yapmak gibi hataya kapılma.
Hata demişsiniz yani değmez mi kararsızım zaten satıp daha iyi bir ekran kartı mı alsam diye düşünüyorum.

CFX yapacaksanız kartı ikinci el alın. Sıfır R9 280X alınmamalı. Tavsiyem satıp güncel bir kart almanız.
Sıfırı vatan da 1500 civarı zaten öyle bir hata yapmam ama sizce cfx mi yapmalıyım yoksa daha üst model bir ekran kartı mı almalıyım buna karar veremiyorum şuan ?

Arkadaşlar merhaba elimde Sapphire R9 280x var crossfire yapmayı düşünüyorum fakat sorum şu bunun için illa sapphire markamı almam gerek yoksa ASUS'un yada Powercolor'un kartlarını kullansam herhangi bir sorun olur mu ? Ve de crossfire yapmamı önerir misiniz ?

farklı markalarda yapmak şöyle riskli olabilir, frekans ve voltaj akımıyla ilgili farklılık olursa ki bu da çok düşük bir ihtimaldir. sorun olmaz yani

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı