Ivae Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 828 Çözümler 1 20 Mart 2025 #1 Herkese merhaba, Crosshair X kullanmak Valorant'ta ban sebebi mi arkadaşlar? Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese merhaba, Crosshair X kullanmak Valorant'ta ban sebebi mi arkadaşlar? Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm I I islakmendil 20 Mart 2025 Ivae dedi: Herkese merhaba, Crosshair X kullanmak Valorant'ta ban sebebi mi arkadaşlar? Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Olmaması lazım.
Ivae dedi: Herkese merhaba, Crosshair X kullanmak Valorant'ta ban sebebi mi arkadaşlar? Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Olmaması lazım.
I islakmendil Picopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 245 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri 1. Laptop: i5-10300H, GTX 1650 (mobile), 32GB RAM, 1,5TB SSD, 144Hz Ekran, Windows 11 + Fedora 2. Laptop: Dell Latitude E7450 (256gb msata ssd, i5-5300u, 1080p, 8gb ram), Arch 3. Laptop: Hp Elitebook 840 G2 (860 EVO 512gb, i5-5300u + dock, 8gb ram), Windows 11 + Ubuntu 24.04 Diğer: Poco X5 Pro 5G, Raspberry Pi 1B+, Raspberry Pi 5 8gb Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #2 Ivae dedi: Herkese merhaba, Crosshair X kullanmak Valorant'ta ban sebebi mi arkadaşlar? Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Olmaması lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
Ivae dedi: Herkese merhaba, Crosshair X kullanmak Valorant'ta ban sebebi mi arkadaşlar? Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Olmaması lazım.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #3 Ivae dedi: Herkese merhaba, Crosshair X kullanmak Valorant'ta ban sebebi mi arkadaşlar? Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Değil diye biliyorum ben CS içinde kullanıyorum Valorant içinde. Kendi sitesinde de yazıyormuş yemiyorsunuz. Artı 0 Eksi
Ivae dedi: Herkese merhaba, Crosshair X kullanmak Valorant'ta ban sebebi mi arkadaşlar? Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Değil diye biliyorum ben CS içinde kullanıyorum Valorant içinde. Kendi sitesinde de yazıyormuş yemiyorsunuz.
TequilqW Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #4 Ivae dedi: Herkese merhaba, Crosshair X kullanmak Valorant'ta ban sebebi mi arkadaşlar? Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 3. parti yazılım oluyor. Eğer tespit edilirse ban yersiniz ama nasıl tespit ederler onu bilemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Ivae dedi: Herkese merhaba, Crosshair X kullanmak Valorant'ta ban sebebi mi arkadaşlar? Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 3. parti yazılım oluyor. Eğer tespit edilirse ban yersiniz ama nasıl tespit ederler onu bilemiyorum.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.112 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #5 Ivae dedi: Herkese merhaba, Crosshair X kullanmak Valorant'ta ban sebebi mi arkadaşlar? Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hayır Using Crosshair X in Valorant Artı 0 Eksi
Ivae dedi: Herkese merhaba, Crosshair X kullanmak Valorant'ta ban sebebi mi arkadaşlar? Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hayır Using Crosshair X in Valorant
KS KS Ivae Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 828 Çözümler 1 20 Mart 2025 #6 TequilqW dedi: 3. parti yazılım oluyor. Eğer tespit edilirse ban yersiniz ama nasıl tespit ederler onu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ama Microsoft'un uygulaması gibi, Gamebar'da var, sizce mantıklı mı? Artı 0 Eksi
TequilqW dedi: 3. parti yazılım oluyor. Eğer tespit edilirse ban yersiniz ama nasıl tespit ederler onu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ama Microsoft'un uygulaması gibi, Gamebar'da var, sizce mantıklı mı?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #7 Ivae dedi: Ama Microsoft'un uygulaması gibi, Gamebar'da var, sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilgi veriyor kendi sitesinde de yazıyor ban yemiyorsunuz ben de kullanıyorum bizzat. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Ivae dedi: Ama Microsoft'un uygulaması gibi, Gamebar'da var, sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilgi veriyor kendi sitesinde de yazıyor ban yemiyorsunuz ben de kullanıyorum bizzat.
KS KS Ivae Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 828 Çözümler 1 20 Mart 2025 #8 İstanbul Trip dedi: Hocam yanlış bilgi veriyor kendi sitesinde de yazıyor ban yemiyorsunuz ben de kullanıyorum bizzat. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta kullanıyor musunuz, ne kadar süredir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2025 Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: Hocam yanlış bilgi veriyor kendi sitesinde de yazıyor ban yemiyorsunuz ben de kullanıyorum bizzat. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta kullanıyor musunuz, ne kadar süredir?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #9 Ivae dedi: Valorant'ta kullanıyor musunuz ne kadar süredir? Genişletmek için tıkla... 1 senedir kullanıyorum hocam sorun yok kendi sitesinde de yazıyor ban yedirmiyor diye attığım fotoda. Artı 0 Eksi
Ivae dedi: Valorant'ta kullanıyor musunuz ne kadar süredir? Genişletmek için tıkla... 1 senedir kullanıyorum hocam sorun yok kendi sitesinde de yazıyor ban yedirmiyor diye attığım fotoda.
KS KS Ivae Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 828 Çözümler 1 20 Mart 2025 #10 İstanbul Trip dedi: 1 senedir kullanıyorum hocam sorun yok kendi sitesinde de yazıyor ban yedirmiyor diye attığım fotoda. Genişletmek için tıkla... Vallahi içime su serptin bende kullanmak istiyorum para yatırdığım için ban yerim korkusu vardı teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: 1 senedir kullanıyorum hocam sorun yok kendi sitesinde de yazıyor ban yedirmiyor diye attığım fotoda. Genişletmek için tıkla... Vallahi içime su serptin bende kullanmak istiyorum para yatırdığım için ban yerim korkusu vardı teşekkür ederim.