Herkese merhaba, Crosshair X kullanmak Valorant'ta ban sebebi mi arkadaşlar? Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese merhaba, Crosshair X kullanmak Valorant'ta ban sebebi mi arkadaşlar? Bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
3. parti yazılım oluyor. Eğer tespit edilirse ban yersiniz ama nasıl tespit ederler onu bilemiyorum.
Ama Microsoft'un uygulaması gibi, Gamebar'da var, sizce mantıklı mı?
Hocam yanlış bilgi veriyor kendi sitesinde de yazıyor ban yemiyorsunuz ben de kullanıyorum bizzat.
Valorant'ta kullanıyor musunuz ne kadar süredir?
1 senedir kullanıyorum hocam sorun yok kendi sitesinde de yazıyor ban yedirmiyor diye attığım fotoda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.