Anti-Ghosting bakımından hangi klavyeyi almalıyım? Crown Micro CMGK-06 bu klavyede 20 adet Anti-Ghosting tuşu varmış ve her tuşta Anti-Ghosting bulunuyormuş. 20 tuşa kadar algılıyor, Gamenote'u tam bilmiyorum. Hangisi daha iyi olur?
2'sinden birini alacağım, karar veremedim.
Crown Micro Rainbow,bilek Destekli, Anti Ghosting Türkçe Q Gaming Oyuncu Klavye -cmgk-06- yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Anti-Ghosting bakımından hangi klavyeyi almalıyım? Crown Micro CMGK-06 bu klavyede 20 adet Anti-Ghosting tuşu varmış ve her tuşta Anti-Ghosting bulunuyormuş. 20 tuşa kadar algılıyor, Gamenote'u tam bilmiyorum. Hangisi daha iyi olur?
2'sinden birini alacağım, karar veremedim.
Crown Micro Rainbow,bilek Destekli, Anti Ghosting Türkçe Q Gaming Oyuncu Klavye -cmgk-06- yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
KB866lnin fazla inceleme videosunu göremedim ve puanı diyerine göre daha kötü crown mikrada daha fazla kişi almış 4.8 puanı var 20 adet Anti-Ghosting tuşu varmış bağımsız her tuşu algılıyormuş araştırdım tam karar veremedim crown mikra daha iyi gibime geldi memnuniyet daha fazla.
KB866LNIn fazla inceleme videosunu göremedim ve puanı diyerine göre daha kötü crown mikrada daha fazla kişi almış 4.8 puanı var 20 adet Anti-Ghosting tuşu varmış bağımsız her tuşu algılıyormuş araştırdım tam karar veremedim crown mikra daha iyi gibime geldi memnuniyet daha fazla.
Hocam KB866 karar verdim herkes bunu önerdi sağ olun
Anti ghosting var ama alma kablosu sıkıntılı temazsizlik var algılamıyor kendi kendine gidiyor ama güzel klavye belki benimki sorunludur yorumlara bu sorunu yazani gördüm ama