Crown Micro CMMK 01 alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Crown Micro cmmk 01 kullanan var mı? İntercom önerisine açığım. Müzik dinlemek ve konuşma yapmak için arıyorum. Toplu sürüşler için değil. Önerisi olan var mı?

c_ohc=cdGdSCADPMcAX_1ErOd&_nc_ht=scontent.fist15-1.jpg

Ben genelde kaanelektronik ürünleri kullanmayı tercih ediyorum. Bir sorunum olduğun ilgi ve alaka iyi düzeyde. Crown firmasını Kolaçan bir süredir tanıtıyor, kötü bir mal olsa iş birliği yapmazdı muhtemelen. Ama bütçe varsa KNMaster al geç.

Ben genelde kaanelektronik ürünleri kullanmayı tercih ediyorum. Bir sorunum olduğun ilgi ve alaka iyi düzeyde. Crown firmasını kolaçan bir süredir tanıtıyor, kötü bir mal olsa iş birliği yapmazdı muhtemelen. Ama bütçe varsa knmaster al geç.

Knmaster için o kadar bütçem yok. Sanırım bu interkom işimi görecektir.

Güncelleme
Bahsettiğim intercomu aldım. Gayet mükemmel çalılıyor. Alacak arkadaşlara tavsiyee ederim.

Son düzenleme:
@Y.Can Aydın Hocam merhabalar ürünü almayı düşünüyorum hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Ne gibi artıları eksileri var sizden duymak isterim açıkçası. Saygılar.
Hala kullanmaktayım.Eksi yönlerinden bahsetmek gerekirse ses açmak veya kapatmak için basılı tutmak gerekiyor.E haliyle bazen çok yüksek açabiliyorsun veya kapatabiliyorsun.Keşke tek tek basarak ses açabilseydik.Bir diğer eksi yönü çok olmasa da arada bir cızırtı sesi gelmekte.Belki benden kaynaklıdır bilemiyorum.Normal bir kulakiçi kulaklık gibi düşünülebilir.Bass yok stereo gibi.Konuşmalarda karşıya sesim hafif boğuk şekilde gidiyor.Mikrafon süngerimi düşürdüğüm için olabilir.Artı yönleri şarjı bayağı iyi.Haftada bir şarja takıyorum o bir hafta gidiyor.Ses yüksekliği çok fazla çıktığı için %20 seviyesinde ses açıyorum o kadar yüksek.Aydınlatmaları çok hoş kask rengine göre ayarlanabilir.Tasarımı da hayet hoş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı