CRT monitöre ekran kartı tavsiyesi

Rozi

Hectopat
Makaleler
1
Benim 7 seneye aşkın olan ekran kartım artık iflas etti yani yandı. Nvidia Gt9400 modeli. Simdi yeni bir ekran kartı düşünüyorum 150-200 tl fiyat aralığında bişi olursa iyi olur vatandan araştırdım. Aklima yatan kart özellikleri bunlar; DDR3 128 bit, 1 GB bu özellikte bi kart olursa iyi olur ama kasaya olucak mı bilmiyorum. Monitörüm CRT kablolu ne yapmam lazım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajını baştan aşağıya irdeleyelim...

Benim 7 seneye aşkın olan ekran kartım artık iflas etti yani yandı.
Nvidia Gt9400 modeli.
E yansın artık.
Simdi yeni bir ekran kartı düşünüyorum 150-200 tl fiyat aralığında bişi olursa iyi olur vatandan araştırdım.
Tamamdır...
Aklima yatan kart özellikleri bunlar; DDR3 128 bit, 1 GB
Burayı geçelim...
ama kasaya olucak mı bilmiyorum. Monitörüm CRT kablolu ne yapmam lazım ?
Burası ofsayt. Birincisi biz senin kasanı bilmiyoruz ve ilk soruya cevap veremeyiz. İkincisi CRT monitörler tarih oldu. CRT monitöre yeni ekran kartı almak yerine yeni bir monitör alman emin ol daha iyi.

E yansın artık.

E yansın artık.

Tamamdır...

Burayı geçelim...

Burası ofsayt. Birincisi biz senin kasanı bilmiyoruz ve ilk soruya cevap veremeyiz. İkincisi CRT monitörler tarih oldu. CRT monitöre yeni ekran kartı almak yerine yeni bir monitör alman emin ol daha iyi.

Tamamdır...

Burayı geçelim...

E yansın artık.

Tamamdır...

Burayı geçelim...

Evet haklısın yeni monitör konusunda ancak simdilik iyi kötü idare edebilecek bi kart lazım ne yapmam gerekli ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı