CRU ile Hz düşürmek notebook ekranına zarar verir mi?

bathndogan

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Avukat
Arkadaşlar, Monster notebook kullanıyorum ve sadece frekans değiştirme ayarlarında 120 Hz var. Ara sıra 60 Hz yapmak istiyorum fakat seçenekler kısmında gözükmüyor. Bu yüzden de CRU Programı ile Hz düşürsem laptopa bir zarar verir mi diye merak ettim açıkçası çünkü 60 Hz seçeneğini koymamışlar diye işkillendim.
Laptop ekranının yanı sıra bilgisayardaki herhangi bir parçaya zararı var mıdır?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Offline oyunlarda sıkıntı yaratıyor kardeş, bu yüzden 60 Hz almam lazım kasma oluyor yoksa.

Hocam Hz ile oyunda takılma olmasının alakası yok. Sizin 1000 Hz monitörünüz olsa, 30 FPS alsanız 30 FPS görürsünüz. V-Sync açın, takılmalar düzelir.

Hocam Hz ile oyunda takılma olmasının alakası yok. Sizin 1000 Hz monitörünüz olsa, 30 FPS alsanız 30 FPS görürsünüz. V-Sync açın, takılmalar düzelir.

Öyle değil hocam o olay, ekran 120 Hz'deyken 60 FPS ile ekranın 60 Hz ile 60 FPS alma arasında dağlar kadar uçurum var.

Öyle değil hocam o olay, ekran 120 Hz'deyken 60 FPS ile ekranın 60 Hz ile 60 FPS alma arasında dağlar kadar uçurum var.

Bugüne kadar hep 60Hz kullandım 120Hz ekrana geçtikten sonra 60fpsbaldigim bazı oyunlar gözüme takılıyor gibi geliyor. Bende sana katiliyorum bu konuda bana soracak olursan düşürmenin bir zararı olmaz. Laptopta 60tan 90'a yükseltmiştim. Piksellerin etrafında parlama oluşuyordu bu bariz belliydi ekstradan güç arttırdığından dolayı olabilir. Bence diyeceğim bir zararı olmaz sonuçta kapasitesinin üstünde bir şey yaptırmaya zorlamiyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı