Güvenli modu ekranı görmeden nasıl açacağım? F8 açmıyor. Çözdüm F10'muş.

Ben yeni denedim, görüntü ayarlarından Hertz'i değiştirince ekranın yarısı siyah geri kalanı normal kaldı bir çözümü var mı? Tekrar eski Hz alınca düzeliyor ama.

Ben yeni denedim, görüntü ayarlarından Hertz'i değiştirince ekranın yarısı siyah geri kalanı normal kaldı bir çözümü var mı? Tekrar eski Hz alınca düzeliyor ama.

Çözümü yok, demek ki panelinizde tutarsız çalışıyor/desteklemiyor ne yazık ki.

Şuan da sıfırladığım halde Aralık Dışında hatası veriyor. Deniyorum.

Görüntü ayarlarından eski çözünürlük ve hertz değerinize de geri almanızı öneririm. Sıfırladığınız ve eski hertz/çözünürlük değerine aldığınız halde devam ederse ilginç.

Sıfırlıyorum ama yine Aralık dışında olarak kaldı. Nasıl çözeceğim ben bunu ya
Çözdüm; reset-all.exe programını kullandım. Sanırım her şeyi sıfırladı ama sorunum en azından çözüldü.
Şu an fark ettim de klavye driverlarım dahil her şeyi sıfırlamış bu...

Çalışmayan arkadaşlara sesleniyorum. Olmuyorsa zorlamayın.

@Adrastos Teşekkürler fikir için. 10 dakikalık kalp krizi geçirdikten sonra hallettim.

Son düzenleme:
Sıfırlıyorum ama yine Aralık dışında olarak kaldı. Nasıl çözeceğim ben bunu ya

Ben de ilk kez bu programda böyle hata görüyorum. Normalde sıfırlama ve eski çözünürlüğe/hertze döndükten sonra düzelmesi gerekiyordu. Biraz araştırdım, şu makaleyi buldum:

Beni de korkuttunuz hocam, sistemde bir sorun olmasın da sürücüler tekrardan yüklenir. Şu an bir sıkıntı var mı? Çözdüysek uyuyacağım.

Şu an görünürde hiç bir şey yok gibi gözüküyor. 60 Hz ayarında. Sizi de uğraştırdım tekrardan teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…