Crucial 8 GB DDR4 3200MHz aynısından alınırsa uyum sağlar mı?

JagdTiger

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, gecenin bu saatti ama anlayamadım.
Crucial 8 GB (1x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 PC RAM
Fakat 2x8 satılmıyor. Bunları tek tek alsam aynı anda çalışır mı bilgisi olan var mı acaba?

Merhabalar, gecenin bu saatti ama anlayamadım.
Crucial 8 GB (1x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 PC RAM
Fakat 2x8 satılmıyor. Bunları tek tek alsam aynı anda çalışır mı bilgisi olan var mı acaba?
Aynı çipi kullanıyor çalışır.

Burada önemli bir ayrıntıya değinmek istiyorum...
Evet çalışır ama alacağın ramlarin 14-14-16-17..... diye süregelen rakamların aynısı olanını almaya çalış.
Niye?
Her Ramin xmp kabiliyeti aynı olmuyor.
Ben de2x8 vengance vardı amazondan aldım
Daha sonra Türkiye den
2x8 başka vengance aldım
Yeni aldığım ramlar 3200 e oc olmuyor iken eski ramlar oluyordu, yeni ramlar 2-4 slotuna iken PC bir türlü xmp açık boot olmuyordu. Daha sonra eski ramleri 2-4 slotuna takınca xmp li boot oldu
Benim aldığım ramlar ilk bakışta birebir aynı marka ve modeldi ama seri nosunu detaylı inceleyince sonda 1-2 harf farklıymış o harflarda yukarıda bahsettiğim rakam sıralaması. Yoksa ikisinde birebir aynı ram 8gb-3200 MHz cl16

Burada önemli bir ayrıntıya değinmek istiyorum...
Evet çalışır ama alacağın ramlarin 14-14-16-17..... diye süregelen rakamların aynısı olanını almaya çalış.
Niye?
Her Ramin xmp kabiliyeti aynı olmuyor.
Ben de2x8 vengance vardı amazondan aldım
Daha sonra Türkiye den
2x8 başka vengance aldım
Yeni aldığım ramlar 3200 e oc olmuyor iken eski ramlar oluyordu, yeni ramlar 2-4 slotuna iken PC bir türlü xmp açık boot olmuyordu. Daha sonra eski ramleri 2-4 slotuna takınca xmp li boot oldu
Benim aldığım ramlar ilk bakışta birebir aynı marka ve modeldi ama seri nosunu detaylı inceleyince sonda 1-2 harf farklıymış o harflarda yukarıda bahsettiğim rakam sıralaması. Yoksa ikisinde birebir aynı ram 8gb-3200 MHz cl16
Anladım bu detay için çok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı