Crucial Ballistix Sport DDR4 2400 MHz 32 GB RAM Nasıldır?

Crucial marka RAM alınır mı?

• Evet

Oy: 14 100,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    14

dideban

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu Crucial bellekler hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim, kullanan var mı? 32 GB 4x8 2400 MHz almayı düşünüyorum çünkü. Fiyatı uygun, internette bir araştırma yapayım dedim fakat eski ürünleri hakkında açılan konuları bulabildim sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ağır render gibi işler yapacaksanız daha kaliteli ramler düşünebilirsiniz. DOMINATOR ramler daha dayanıklı oluyormuş render işlerinde diye yazan birini görmüştüm. 32 GB ram ile günlük bilgisayar kullanılmaz. İleriye dönük de olmaz günlük kullanım için. 8-16GB Crcial bellek alınır ancak 32GB'yi yük altında kullanınca pek sağlıklı olmayabilir.

2400 frekansında CL 16 bellek alınmaz. CL 16 alınacaksa yüksek frekansta bellek alın. Video işleme yapacaksanız 3000 frekansında bellek alın. Ucuza bulduysan al ama ben beğenmedim. 2400 CL 16 kötü yani.

Masaüstü Bilgisayar ve Anakartlar için Bigboy, Kingston, Hyperx ve Transcend Ram
Buradan hangisi uygunsa onu alın.

Kingston Hyperx Savage 32GB DDR4 2400 MHz CL14 DR 2Rx8 Siyah PC Performans Bellek Kiti (2x16GB) HX424C14SBK2/32
Ana kart x99 değilse bunu alabilirsin. İleride 64 GB yapmak istersin belki. Hemen hemen aynı fiyat yine çift kanal destekleyecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En az alışveriş yaptığınız siteler kadar güvenilir. Diğer mağazalara nazaran daha iyi işler çıkarıyorlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı