Crucial Basic RAM alınır mı?

delidolu32

Yoctopat
Daha fazla  
İkinci elde 2700 TL'ye 2x8 16 GB RAM buldum. Piyasa fiyatının oldukça altında ama 2666MHz ve CL19 iş yapar mı? Elimde ASUS Prime B450 mkll anakart var. Bu anakart ile ne kadar RAM overclock yapabilirim ve RAM modüllerinin performansı tatmin edici düzeyde yükselir mi?

Sleeper kategorisindeki iyi OC olan vs ürünler zaten evveliyatından bilinip fiyatları uçuruluyor. İşini görür ama oyun performansına dair çok bir şey bekleme.

İkinci elde 2700 TL'ye 2x8 16 GB RAM buldum. Piyasa fiyatının oldukça altında ama 2666MHz ve CL19 iş yapar mı? Elimde ASUS Prime B450 mkll anakart var. Bu anakart ile ne kadar RAM overclock yapabilirim ve RAM modüllerinin performansı tatmin edici düzeyde yükselir mi?
Piyasa fiyatının ne kadar altında tartışılır, 3000 lira bandında 3200 MHz kitler bulunabiliyor.

@delidolu32 işlemcin nedir? Zen 3 APU kullanıyorsan o anakartla 4000+ görebilirsin belleğin çipi de iyiyse. Ben 5600G ile 4733 çalıştırmayı başarmıştım aynı kartla.

Yalnız Crucial Basic bellekler bildiğim kadarıyla soğutucusuz oluyor 1.35V bile veremeyebilirsin onunla hiçbir şey bekleme. En kötü CJR çipli bir kit almaya bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı