Aberforth.
Hectopat
bu şekilGüncel ZenTimings SS'i atar mısın testi durdurup?
yok en son carlx hocamın değerlerini deniyordumDediğim gibi tRC ve tRFC'yi değiştirdin mi? Dram voltajı 1.55 Yap bi de.
bu şekilGüncel ZenTimings SS'i atar mısın testi durdurup?
yok en son carlx hocamın değerlerini deniyordumDediğim gibi tRC ve tRFC'yi değiştirdin mi? Dram voltajı 1.55 Yap bi de.
Veriyorum şimdi bunları dene.bu şekil
Ben gidiyorum, sen yardımcı olursunVeriyorum şimdi bunları dene.
tRC 66
tRFC 600
tRDDL 6
tRDDS 8
tFAW 32
1.52V ile dener misin?
Soc voltage ve gear down kalsin mi ayni şekilde?Veriyorum şimdi bunları dene.
tRC 66
tRFC 600
tRDDL 6
tRDDS 8
tFAW 32
1.52V ile dener misin?
Cok teşekkür ederim ikinize de bir şey olursa etiketlerim zaten müsait olursanız bakarsınızBen gidiyorum, sen yardımcı olursunAynı şeyleri yazıp duruyoruz gereksiz yere sayfalar sürmesin konu.
Evet aynı kalsın.Soc voltage ve gear down kalsin mi ayni şekilde?
Cok teşekkür ederim ikinize de bir şey olursa etiketlerim zaten müsait olursanız bakarsınız
Şuanlık testmem rusmus başlattım 1 dakikadır error yemedim.Evet aynı kalsın.
3 cycle'dan sonra bitirecek o yaklaşık 25 dakika civarı sürecek.Şuanlık testmem rusmus başlattım 1 dakikadır error yemedim.
Tamamdır bunu bekliyorum o zaman hocam bitince yazarim size.3 cycle'dan sonra bitirecek o yaklaşık 25 dakika civarı sürecek.
Hocam cycle 2de bir suru error yemeye basladi 300 oldu.3 cycle'dan sonra bitirecek o yaklaşık 25 dakika civarı sürecek.
Mavi ekran yedi 600. Errorde felan3 cycle'dan sonra bitirecek o yaklaşık 25 dakika civarı sürecek.
CL'yi 15 yap Gear Down Mode'u Disabled yap voltajı 1.5V yap.Hocam Cycle 2'de bir suru error yemeye basladi 300 oldu.
Yine rusmus açtım bitince haber vereceğim hocam.CL'yi 15 yap Gear Down Mode'u Disabled yap voltajı 1.5V yap.
Bide hocam bu islcnin arkada açık olmasi sıkıntı yaratır mi? Otomatik açılıyor kapamiyorum da ramlerle alakali diye belki bisi yapıyordur diyeCL'yi 15 yap Gear Down Mode'u Disabled yap voltajı 1.5V yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.