BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.731 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #51 Aberforth. dedi: Bir de hocam bu islcnin arkada açık olmasi sıkıntı yaratır mi? Genişletmek için tıkla... Bu ne hocam, anlamadım.
Aberforth. dedi: Bir de hocam bu islcnin arkada açık olmasi sıkıntı yaratır mi? Genişletmek için tıkla... Bu ne hocam, anlamadım.
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #52 Aberforth. dedi: Yine rusmus açtım bitince haber vereceğim hocam. Bide hocam bu islcnin arkada açık olmasi sıkıntı yaratır mi? Otomatik açılıyor kapamiyorum da ramlerle alakali diye belki bisi yapıyordur diye Genişletmek için tıkla... ISLC kapat bence. Herhangi bir müdahale olmasın RAM kullanımına test açıkken.
Aberforth. dedi: Yine rusmus açtım bitince haber vereceğim hocam. Bide hocam bu islcnin arkada açık olmasi sıkıntı yaratır mi? Otomatik açılıyor kapamiyorum da ramlerle alakali diye belki bisi yapıyordur diye Genişletmek için tıkla... ISLC kapat bence. Herhangi bir müdahale olmasın RAM kullanımına test açıkken.
Aberforth. Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 632 9 Ocak 2023 #53 deadfellow dedi: ISLC kapat bence. Herhangi bir müdahale olmasın RAM kullanımına test açıkken. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kapadim carlx hocamın cl15 değerini deniyorum. BerkayZ87 dedi: Bu ne hocam, anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu cachedeki ramleri kullanabilir yapiyodu sanirim. Intelligent standbay listti sanırım açılımı googledan bakabilirsiniz deadfellow dedi: ISLC kapat bence. Herhangi bir müdahale olmasın RAM kullanımına test açıkken. Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: Bu ne hocam, anlamadım. Genişletmek için tıkla... bu ayarlarda hata almadım. Dosya Ekleri 5.png 67 KB · Görüntüleme: 38 assa.png 970,5 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleme: 9 Ocak 2023
deadfellow dedi: ISLC kapat bence. Herhangi bir müdahale olmasın RAM kullanımına test açıkken. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kapadim carlx hocamın cl15 değerini deniyorum. BerkayZ87 dedi: Bu ne hocam, anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu cachedeki ramleri kullanabilir yapiyodu sanirim. Intelligent standbay listti sanırım açılımı googledan bakabilirsiniz deadfellow dedi: ISLC kapat bence. Herhangi bir müdahale olmasın RAM kullanımına test açıkken. Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: Bu ne hocam, anlamadım. Genişletmek için tıkla... bu ayarlarda hata almadım.
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #54 Aberforth. dedi: Tamamdır kapadim carlx hocamın cl15 değerini deniyorum. Hocam bu cachedeki ramleri kullanabilir yapiyodu sanirim. Intelligent standbay listti sanırım açılımı googledan bakabilirsiniz bu ayarlarda hata almadım. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi Command Rate'yi 1 yapıp tekrar test yap.
Aberforth. dedi: Tamamdır kapadim carlx hocamın cl15 değerini deniyorum. Hocam bu cachedeki ramleri kullanabilir yapiyodu sanirim. Intelligent standbay listti sanırım açılımı googledan bakabilirsiniz bu ayarlarda hata almadım. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi Command Rate'yi 1 yapıp tekrar test yap.
Aberforth. Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 632 9 Ocak 2023 #55 deadfellow dedi: Tamam şimdi Command Rate'yi 1 yapıp tekrar test yap. Genişletmek için tıkla... yine rusmus açıp bitene kadar bekliyorum tamamdır deadfellow dedi: Tamam şimdi Command Rate'yi 1 yapıp tekrar test yap. Genişletmek için tıkla... Açar açmaz error yemeye başladım. @BerkayZ87 Son düzenleme: 9 Ocak 2023
deadfellow dedi: Tamam şimdi Command Rate'yi 1 yapıp tekrar test yap. Genişletmek için tıkla... yine rusmus açıp bitene kadar bekliyorum tamamdır deadfellow dedi: Tamam şimdi Command Rate'yi 1 yapıp tekrar test yap. Genişletmek için tıkla... Açar açmaz error yemeye başladım. @BerkayZ87
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.731 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #56 Aberforth. dedi: yine rusmus açıp bitene kadar bekliyorum tamamdır Açar açmaz error yemeye başladım. @BerkayZ87 Genişletmek için tıkla... O zaman şöyle yapalım, DRAM 3733 FCLK 1866 yap, Command Rate'i öyle 1T yapmayı dene.
Aberforth. dedi: yine rusmus açıp bitene kadar bekliyorum tamamdır Açar açmaz error yemeye başladım. @BerkayZ87 Genişletmek için tıkla... O zaman şöyle yapalım, DRAM 3733 FCLK 1866 yap, Command Rate'i öyle 1T yapmayı dene.
Aberforth. Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 632 9 Ocak 2023 #57 BerkayZ87 dedi: O zaman şöyle yapalım, DRAM 3733 FCLK 1866 yap, Command Rate'i öyle 1T yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... cl15 kalsın mı ?
BerkayZ87 dedi: O zaman şöyle yapalım, DRAM 3733 FCLK 1866 yap, Command Rate'i öyle 1T yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... cl15 kalsın mı ?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.731 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #58 Aberforth. dedi: CL15 kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
Aberforth. Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 632 9 Ocak 2023 #59 BerkayZ87 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın. Şuan 1.5 voltsj veriyoruz ya 1.55e geçersek çözülebilir mi acaba? BerkayZ87 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... @BerkayZ87 @deadfellow Yine rusmus açtım error yedim 4 tane
BerkayZ87 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın. Şuan 1.5 voltsj veriyoruz ya 1.55e geçersek çözülebilir mi acaba? BerkayZ87 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... @BerkayZ87 @deadfellow Yine rusmus açtım error yedim 4 tane
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #60 Aberforth. dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın. Şuan 1.5 voltsj veriyoruz ya 1.55e geçersek çözülebilir mi acaba? @BerkayZ87 @deadfellow Yine rusmus açtım error yedim 4 tane Genişletmek için tıkla... 2T kullan demekten başka çarem yok şuanda maalesef. C9BLM olsaydı yardım ederdim ama C9BJZ hakkında çok bilgim yok.
Aberforth. dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın. Şuan 1.5 voltsj veriyoruz ya 1.55e geçersek çözülebilir mi acaba? @BerkayZ87 @deadfellow Yine rusmus açtım error yedim 4 tane Genişletmek için tıkla... 2T kullan demekten başka çarem yok şuanda maalesef. C9BLM olsaydı yardım ederdim ama C9BJZ hakkında çok bilgim yok.