emrenouma
Hectopat
yok hocam 1Rx8 i kargodan çıkarttım ama görünce paketinden çıkartmadan iade ettim.rami taktınızmı acaba sorun oldumu yoksa 1rx16 almakmı daha mantıklı?
yok hocam 1Rx8 i kargodan çıkarttım ama görünce paketinden çıkartmadan iade ettim.rami taktınızmı acaba sorun oldumu yoksa 1rx16 almakmı daha mantıklı?
Israrla ve inatla 1Rx16 olanı arıyorum hala, ama 1Rx8'in problem çıkartmayacağına emin oldumbende kararsız kaldım iki model arasında siz hangisini alacaksınız?
Peki nasıl emin oldunuz 1RX8 denedinizmi forumlarda 1RX8 daha iyi diyorlar 1RX16 tipi RAM var bende de onun yanına 1RX8 sıkıntı yapmaz değil mi?
Laptoptaki Samsung rami çıkartıp 2 tane 8 gblık (1Rx8) dual yaptım. Şükür sorunsuz fps artışı da aldım.peki nasıl emin oldunuz 1rx8 denedinizmi forumlarda 1rx8 daha iyi diyorlar 1rx16 tipi ram var bendede onun yanına 1rx8 sıkıntı yapmaz değilmi
Sarı site üzerinden 500 Liraya çıkma aldım. Kullanıyorum şuanda takır takır işliyor.@oguzaltindag 1RX16 RAM'e 1RX8 RAM taktınız mı nasıl hallettiniz acaba bu durumu bilgi verebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.