hursitwww
Kilopat
Daha fazla
Birkaç gün önce sabah vakitlerinde laptopımı açtığımda garip bir hata ile karşılaştım ve ardından her sabah aynı hatayı almaya başladım. Dell laptoplar bildiğiniz gibi açılışta hızlı bir donanım testi yapıyor. Ayrıyca SSD Crucial P1 500GB modelinde ve daha 3 ay önce aldım.
Aldığım hata tam olarak şuydu:
Hatadan rahatsız olduğum için 2 gün önce bios ayarlarından hata ve uyarı bildirimlerini kapattım. Fakat ona rağmen bugün bu hatayı verdi.
Hata:
Hata mesajının yanındaki QR kodu okutunca Dell'in sayfasında SSD yi en kısa zamanda değiştirmem gerektiğini söylüyor. Oysa yeni sayılacak bir SSD.
Crucial markasının kendi disk aracı ile long test yaptığımda herhangi bir hata bulmuyor. Lakin SSD sıcaklığı ara ara 2 ve 3 derece civarına düşüyor. Ardından tekrar 30 değerlerine geliyor.
Crucial Executive Değerleri:
Crystal Mark Değerleri:
Birkaç gün önce,
Şimdi,
Momentum cache enable yapınca sonuç.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Aldığım hata tam olarak şuydu:
Hatadan rahatsız olduğum için 2 gün önce bios ayarlarından hata ve uyarı bildirimlerini kapattım. Fakat ona rağmen bugün bu hatayı verdi.
Hata:
Hata mesajının yanındaki QR kodu okutunca Dell'in sayfasında SSD yi en kısa zamanda değiştirmem gerektiğini söylüyor. Oysa yeni sayılacak bir SSD.
Crucial markasının kendi disk aracı ile long test yaptığımda herhangi bir hata bulmuyor. Lakin SSD sıcaklığı ara ara 2 ve 3 derece civarına düşüyor. Ardından tekrar 30 değerlerine geliyor.
Crucial Executive Değerleri:
Crystal Mark Değerleri:
Birkaç gün önce,
Şimdi,
Momentum cache enable yapınca sonuç.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: