Crucial P2 SSD test sonuçları

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Mayıs ayının ilk haftasında Monster Abra A5 v16.6.3 modelini satın aldım. Sistem özelliklerinde SSD ismi ve bilgileri şöyle yazıyor, alta bırakıyorum.
500GB Crucial P2 PCI-e M.2 2280 PCI-e 3.0 X4 (okuma: 2300 MB/s - yazma: 940 MB/s)
CrystalDiskMark ile test ettim, aşağıya fotoğrafı bırakıyorum.
HD Tune ile baktığımda sağlığı %100 gözüküyor.

1621454482671.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı M.2 SSD var Windows açılmasından başka sorun yok, bende okuma yazma hızları yüksek.

Hocam hack mi yapıyorsunuz? 🤔

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (98).png
    Ekran Görüntüsü (98).png
    418,5 KB · Görüntüleme: 55
Değerler oldukça iyi gözüküyor. Vaat edilenden daha iyi bir yazma hızına ulaşmışsınız.
Yorum için Sağ olun hocam.
Aynı M.2 SSD var Windows açılmasından başka sorun yok, bende okuma yazma hızları yüksek.
Yorum için sağ olun hocam, Monster'ı aldığımdan beri fps sorunlarıyla uğraşıyorum, Gta 5'de Ultra'da 35 fps veriyor, yetkili servisi aradığımda, temp klasörü ve vs temizle dedi. Belki sorun SSD'de olabilir dedi. Bende test edip buraya yükleyeyim dedim. Acaba garanti kapsamında ekran kartı ayıplı çıkarsa değişim yaparlar mı? Ayrıca Windows bende 10-15 saniyede açılıyor.

Yorum için sağ olun hocam, Monster'ı aldığımdan beri FPS sorunlarıyla uğraşıyorum, GTA 5'de Ultra'da 35 FPS veriyor, yetkili servisi aradığımda, temp klasörü ve vs temizle dedi. Belki sorun SSD'de olabilir dedi. Bende test edip buraya yükleyeyim dedim. Acaba garanti kapsamında ekran kartı ayıplı çıkarsa değişim yaparlar mı? Ayrıca Windows bende 10-15 saniyede açılıyor.

Hocam bende Monster kullanıyorum 😬, bende Windows 20 saniyede açılıyor.
Hocam aynı SSD'yi almak istiyorum, Windows yavaş mı açılıyor?

Bende geç açılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı