Crucial P5 Plus alınır mı?

Anladım hocam tamamdır, bendeki laptopta sanırsam 4.0 slotu yok değil mi?

Maalesef yok ama biraz daha düşük hızda çalışır sadece.

Samsung EVO 1350 liraya alınabiliyor ama kendi kartımdan değil başka bir tanıdık kartından almam gerekecek vs vs.
Crucial'i iade edip Samsung EVO 970 almaya gerek var mı arkadaşlar?
Kayda değer bir farklılık olur mu?
Ona göre iptal edip onu alayım.

Gerek yok.

Crucial 500GB P5 Plus ile Samsung 980 500GB baya fark var. Hızı olan Crucial ve 176 Katman teknolojisi kullanıyor daha mantıklı seçim hem dayanıklı. Ama Samsung 980 de 128 Katman var. Alınır mı?

Crucial 500GB P5 Plus ile Samsung 980 500GB bayağı fark var. Hızı olan Crucial ve 176 katman teknolojisi kullanıyor daha mantıklı seçim hem dayanıklı. Ama Samsung 980 de 128 katman var. alınır mı?

Alınır zaten.

Ben laptopda 1tbhalini kullanıyorum güzel amazon germany ile geldi sorunsuz ilerisi için düşündüm ben alıyorsam bir kere alayım dedim tam performans alıyorum şuan biraz düşsede yine güzel

Bu arada benim şu fikrimde bahsetmek istiyorum ssd micro amerikan üretimi hem kendi kontrolcü kullanılıyor son derece en iyi firma olabilir ve samsung da çok iyi ama en dayanıklı micron teknolojisiyle kullanılan diğer marka birleşik olarak Kingston, Seagate, WD, Samsung, MSI, Crucial, Corsair gibi markaları temsil ediyor. Bazıları ise Phison (Tayvan Malı) kontrolcü kullanılan göre çok daha az kalite veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…