Crucial P5 Plus alınır mı?

Hocam ben şu an kullanıyorum. Ben vatandan 1671 TL gibi bir rakama almıştım. Şimdi fiyatını görünce üzüldüm açıkçası. Eğer anakartımda bir PCI-e 4.0 slotu daha olsaydı Kingston satıp tekrar alırdım. Soğutma dert edilecek bir şey değil bence. Laptopta da sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Kaliteli soğutmaya sahip laptop kullanıyorsunuz.

Anladım hocam tamamdır, bendeki laptopta sanırsam 4.0 slotu yok değil mi?

Maalesef yok ama biraz daha düşük hızda çalışır sadece.

Samsung EVO 1350 liraya alınabiliyor ama kendi kartımdan değil başka bir tanıdık kartından almam gerekecek vs vs.
Crucial'i iade edip Samsung EVO 970 almaya gerek var mı arkadaşlar?
Kayda değer bir farklılık olur mu?
Ona göre iptal edip onu alayım.

Ben laptopda 1tbhalini kullanıyorum güzel amazon germany ile geldi sorunsuz ilerisi için düşündüm ben alıyorsam bir kere alayım dedim tam performans alıyorum şuan biraz düşsede yine güzel

Bu arada benim şu fikrimde bahsetmek istiyorum ssd micro amerikan üretimi hem kendi kontrolcü kullanılıyor son derece en iyi firma olabilir ve samsung da çok iyi ama en dayanıklı micron teknolojisiyle kullanılan diğer marka birleşik olarak Kingston, Seagate, WD, Samsung, MSI, Crucial, Corsair gibi markaları temsil ediyor. Bazıları ise Phison (Tayvan Malı) kontrolcü kullanılan göre çok daha az kalite veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı