Yok. Sadece VPN gerekli.Hocam almak için kart bilgilerini girmemizi gerek var mı?
Yok. Sadece VPN gerekli.Hocam almak için kart bilgilerini girmemizi gerek var mı?
Bu arada steam hesabımı ilişkilendirmem gerekiyormuş. Direkt kod olarak alamıyor muyum?Hayır.
İlişkilendirmekte bir sıkıntı yok site güvenilir bir site ben bağladım bir sıkıntı olmadı.Bu arada steam hesabımı ilişkilendirmem gerekiyormuş. Direkt kod olarak alamıyor muyum?
Hocam pek güvenemiyorum da. Yapmasam daha iyi. En azından içim rahat olur.İlişkilendirmekte bir sıkıntı yok site güvenilir bir site ben bağladım bir sıkıntı olmadı.
Humble Bundle, Green man gaming kadar güvenilir bir site ama siz bilirsiniz.Hocam pek güvenemiyorum da. Yapmasam daha iyi. En azından içim rahat olur.
Nasıl hocam? Bende orası çıkmıyor.Siteye üye olup kodu almak isteyenler şu konuya bakabilir, sistem aynı işliyor:
Ücretsiz: Leisure Suit Larry - Retro Bundle + Sonraki Alışverişte %5 İndirim Kuponu
Çok çok çok eski bir oyun serisi, Level dergisi topladığım zamanlardan bile eski olabilir. Zaten başlıktaki gibi retro bir oyun. 1-7. oyun dahil bir paket. Seveni var mıdır bilinmez ama dinazor oyuncu kitlesinin hoşuna gideceğine eminim, eski zamanları hatırlatır. Uzun yazdığıma bakmayın...www.technopat.net
Steam bağlamanıza gerek yok.
Hocam ekran görüntüleri ile anlatıyorum. Diğer arkadaşlar da faydalansın. İşaretlediğim yerlere tıklayarak işlemi yapıyorsunuz. Bu IP adresinden çok fazla işlem yapıldı gibi bir uyarı alırsanız VPN bölgenizi değiştirip sayfayı yenileyin.Nasıl hocam? Bende orası çıkmıyor.
Sadece VPN kullanarak oyunu alabilirsiniz. Alacağınız keyi Steam'de etkinleştireceksiniz bu kadar.
![]()
Crumble | PC Mac Linux Steam Game | Fanatical
Crumble is a physics platformer with a grappling tongue mechanic.www.fanatical.com
Proceed to checkout yazısına tıklayınca steam hesabımı bağlamamı istiyor.Hocam ekran görüntüleri ile anlatıyorum. Diğer arkadaşlar da faydalansın. İşaretlediğim yerlere tıklayarak işlemi yapıyorsunuz. Bu IP adresinden çok fazla işlem yapıldı gibi bir uyarı alırsanız VPN bölgenizi değiştirip sayfayı yenileyin.
Eki Görüntüle 1944184Eki Görüntüle 1944185Eki Görüntüle 1944186Eki Görüntüle 1944191Eki Görüntüle 1944188
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.