Crusader Kings 2 açılmama sorunu

Esgardir

Kilopat
Katılım
20 Haziran 2017
Mesajlar
132
Hata birdenbire meydana geldi. Oyunu açayım diyorum profil fotoğrafımın etrafı yeşil oluyor oyuna girmişim gibi, sonra birden bire tekrar mavi çevrimiçine dönüyor. Ondan sonra da kütüphanemde oyunun yanında eşitleniyor yazısı çıkıyor ve hemen kayboluyor. 2 defa silip tekrar yükledim ama sıkıntı devam ediyor. Aynı sıkıntıyı Total War Rome II Emperor Edition'da da yaşıyorum.
 
@Recep Baltaş Ben de aynı şekilde sorun yaşıyorum. Lütfen yardım edin. Windows'u tekrar kurduğumdan bu yana (yaklaşık 1 haftadır) sorunun üstesinden gelemedim. (Windows 10 Pro 64 bit sistem kullanmaktayım.)
Sorunu çözdüm ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum üzerindne bayağı bir vakit geçmiş zaten. Sanırım format atmıştım.
 
Sorunu çözdüm ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum üzerindne bayağı bir vakit geçmiş zaten. Sanırım format atmıştım.
Format da attım. Zaten format atmadan önce herhangi bir sorunum yoktu. Format attıktan sonra windows 10 64bit kurdum ve bu sorunla karşılaştım. Hala çözebilmiş değilim problemi.
 
Son düzenleme:
Steam hesabımdaki oyunu çalıştırıyorum, açılıyor diyor 1-2 saniye sonra hiç basmamışım gibi kapanıyor (açılmıyor). 2-3 aydır internette buna benzer hatalar için olan bütün çözüm önerilerini denedim (DirectX, Visual Basic, sil yükle, Steam sil yükle, bilgisayarım özellikler ayarı, grafik ayarları, dll vs) ama olmadı. Ayrıca bu hatayı diğer Paradox Interactive oyunlarında alıyorum (EU4, HOI4).

Logfile.rar

Bilgisayar bilgileri: Acer Nitro AN515-51-73HG Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + 128GB SSD GTX1050Ti WIN10 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar


Yardımlarınız için teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı