Çözüldü Crusader Kings III başlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Odysseus

Hectopat
Arkadaşlar ekranda yazılı programlar yüklü olmasına rağmen böyle bir hata ile karşılaşıyoruz. Oyunu yeniden yükledik, farklı diske kurduk, henüz çözemedik. Son güncellemeden sonra yaşadığımız bir problem. Bu sorunu yaşayıp, çözen varsa yardım ederse seviniriz. Herkese iyi akşamlar. 🙂🙂

Dosya Ekleri

• cc.jpg
    cc.jpg
    351,5 KB · Görüntüleme: 198
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Rica ederim. Raporda ne yazık ki belirli gözüken bir hata yok, tahminler üzerine gittim. Başka belirli bir şey gözüme çarparsa söylerim.
Sorunu eski versiyona alarak çözdük, konu kilitlenebilir.
Rica ederim. Raporda ne yazık ki belirli gözüken bir hata yok, tahminler üzerine gittim. Başka belirli bir şey gözüme çarparsa söylerim.
Crusader Kings'in .exe dosyası için rapor oluşturur musunuz? Hata raporda belli olabilir.

Nasıl yapabiliriz rapor oluşturmayı?

Mesajımda raporu oluşturmak için gerekli olan rehberin bağlantısı mevcut.

C:\Program Files (x86)\Steam\GameOverlayRenderer.log böyle bir log dosyası oluşmuş. Normalde oluşacağını düşünmüyorum. Bunun oyun içi Steam arayüzüyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Steam > Ayarlar > Oyun içi > Oyun içi Steam arayüzü ayarını etkinleştir seçeneğinde tik varsa kapatıp dener misiniz?

C:\Program Files (x86)\Steam\GameOverlayRenderer.log böyle bir log dosyası oluşmuş. Normalde oluşacağını düşünmüyorum. Bunun oyun içi Steam arayüzüyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Steam > Ayarlar > Oyun içi > Oyun içi Steam arayüzü ayarını etkinleştir seçeneğinde tik varsa kapatıp dener misiniz?
Yaptık fakat düzelmedi dostum. Yine de teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı