Merhaba. Arkadaşlarla oynanabilecek Cry of Fear gibi hem korkunç hem de silahla ilerlemeli oyun önerilerinizi bekliyorum.

Maalesef benzer pek oyun yok. Zamanında çok aramıştım. Yine Team Psykskallar’ın yaptığı Half Life modu olan Afraid of Monster’s var. Birde F.E.A.R serisi benziyor.Merhaba. Arkadaşlarla oynanabilecek Cry of Fear gibi hem korkunç hem de silahla ilerlemeli oyun önerilerinizi bekliyorum.
Az önce Silent Hill 2 bitirdim ve kesinlikle Cry OF Fear'a benziyor. Hastane ve apartman bölümler, canavarların psikolojik sorunlardan doğması, farklı sonların olması vs. Eğer Silent Hill 2 FPS görüş açılı olsaydı Cry Of Fear'la tamamen benzer olabilirdi.Maalesef benzer pek oyun yok. Zamanında çok aramıştım. Yine Team Psykskallar’ın yaptığı Half Life modu olan Afraid of Monster’s var. Birde F.E.A.R serisi benziyor.
Türleri benziyor ama oyun olarak yansıtmak istedikleri bence farklı.Az önce Silent Hill 2 bitirdim ve kesinlikle Cry OF Fear'a benziyor. Hastane ve apartman bölümler, canavarların psikolojik sorunlardan doğması, farklı sonların olması vs. Eğer Silent Hill 2 FPS görüş açılı olsaydı Cry Of Fear'la tamamen benzer olabilirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.