Crypti.com l Defi wallet dolandırıcılığı

• Konuyu başlatan EAon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.580
Merhaba dostlar, Babamın başına gelen bir olayı anlatacağım kendisi 60 yaşından sonra sosyal medyaya dadanıp hayatımızı epeyce bir zora soktu. Bir kadınla tanışmış, bu kadın crypto.com defi wallet üzerinden çok para kazandığını söylemiş babam da (kendisi Kabataş erkek lisesi mezunu gördüğüm en zeki adamlardan biridir) inanmış bu kadına ve hayatı boyunca biriktirdiği fonda borsada ne varsa hepsinden çıkıp buraya girmiş ve uygulama üzerinden coin almaya başlamış.
Aldığı coinler değerlenmiş hediye ETH coinleri vermişler bizimki tam parayı çekmek istemişken sürekli bahaneler ileri sürüp yeni para girişine zorlamışlar babamı o da sürekli giriş yapmış Kredi çekmiş bu yaşına kadar bizden 1 lira kabul etmeyen adam kardeşimden 1500 dolar borç istiyor ve olayı bu şekilde öğreniyoruz. Bu noktadan sonra yapılabilecek bir şey var mıdır konuya hakim biri varsa aydınlatsın bizi psikolojik olarak çok kötü durumdayız. Dava açsak suç duyurusunda bulunsak bir sonuç alabilir miyiz?

Bankayı arayıp durumu anlatın onlar belki bir yol gösterebilir. Site uçmuş derken kapanmış anlamında dedim. Ne yaptılarsa Wayback Machine'den bile geçmiş haline bakamadım sitenin.

Ayıptır sorması tahmini ne kadar kaptırdın

Bankayı arayıp durumu anlatın onlar belki bir yol gösterebilir. Site uçmuş derken kapanmış anlamında dedim. Ne yaptılarsa Wayback Machine'den bile geçmiş haline bakamadım sitenin.
Asılda girilebiliyor uygulaması da var playstore üzerinden de bakabilirsiniz

Yanlış yazmış olabilirim. herkes aynı şeyleri söyledi yakın çevremizde de bu uygulamayı kullananlar var ancak tam olarak aynı uygulama değilmiş. defı olanın yayıncısı da farklı
İşte orjinal uygulama güvenilir sahtesi dediğiniz nedir acaba? Çünkü attığınız bilinen bir borsa.

İşte orjinal uygulama güvenilir sahtesi dediğiniz nedir acaba? Çünkü attığınız bilinen bir borsa.
işte o defi yazan uygulamdan bahsediyorum play store'da yorumlara bakarsanız 2023 yılı 10. aydan itibaren benzer işler olmuş ancak konuya hakim hiç kimseyi bulamadım avukatlar da çok muallak konuşuyorar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı