Crypti.com l Defi wallet dolandırıcılığı

Bankayı arayıp durumu anlatın onlar belki bir yol gösterebilir. Site uçmuş derken kapanmış anlamında dedim. Ne yaptılarsa Wayback Machine'den bile geçmiş haline bakamadım sitenin.

Ayıptır sorması tahmini ne kadar kaptırdın

Bankayı arayıp durumu anlatın onlar belki bir yol gösterebilir. Site uçmuş derken kapanmış anlamında dedim. Ne yaptılarsa Wayback Machine'den bile geçmiş haline bakamadım sitenin.
Asılda girilebiliyor uygulaması da var playstore üzerinden de bakabilirsiniz

Başlığı yanlış yazmışsınız. Aslında crypto.com güvenilir bir sitedir.
Yanlış yazmış olabilirim. herkes aynı şeyleri söyledi yakın çevremizde de bu uygulamayı kullananlar var ancak tam olarak aynı uygulama değilmiş. defı olanın yayıncısı da farklı

Yanlış yazmış olabilirim. herkes aynı şeyleri söyledi yakın çevremizde de bu uygulamayı kullananlar var ancak tam olarak aynı uygulama değilmiş. defı olanın yayıncısı da farklı
İşte orjinal uygulama güvenilir sahtesi dediğiniz nedir acaba? Çünkü attığınız bilinen bir borsa.

İşte orjinal uygulama güvenilir sahtesi dediğiniz nedir acaba? Çünkü attığınız bilinen bir borsa.
işte o defi yazan uygulamdan bahsediyorum play store'da yorumlara bakarsanız 2023 yılı 10. aydan itibaren benzer işler olmuş ancak konuya hakim hiç kimseyi bulamadım avukatlar da çok muallak konuşuyorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…