Cryptocardin güvenli mi?

EMRELOTHBROK17

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, dün gece saatlerinde Cryptocardin adında bir siteye üye oldum ve 500 TL'lik bir yatırım yaptım. Bir sonraki gün yani bugün yatırım yaptığım coin, aşırı derecede yükseldi ve 98 binden bozdum. Parayı çekmek istediğimde ise canlı destekteki şahıs “İlk para çekme işlemi öncesi güncel fiyatlara göre 176.26 USD - ( 5975TL) " world insurance " sigorta ödemesi yapmalısınız. Sigorta süresi bir yıldır. 750.000 USD üst çekim limiti. Bu tutarın e kadarı üyelik sonunda sizlere iade edilecektir. Ödemenizi herhangi bir anlaşmalı banka hesabımıza yaptığınız taktirde tarafımızca gerekli işlemler yapılarak transfer işleminiz gerçekleşir.” şeklinde bir yazı yazdı ben attığı IBAN'a 5975 TL'yi attım ve bu sefer de açıklamaya e postamı kullanıcı adımı yazmadığım için bir daha atmamı istedi, anladım bir tık dolandırıldıgımı ben yine uydum itiraz ede ede bir sorun olmayacak dediler ve 5975 TL daha attım. Bu sefer de bayağı bir bekletti ve telefon numarası istedi kod gelecek dedi telefonum kapalı SMS gelmiyor dedim ve bu parayı daha sonra çekeceğimi söyledim. Kriptoyla uğraşan arkadaşlar böyle bir şey var mı doğru mu SMS'e gelen kodu onlara yolladıgımda başıma bir şey gelir mi para mı çekebilir miyim? Veyahut bu anlattıgım sigorta olayı falan doğru mu var mı böyle bir şey? Bu siteyi kullanan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun dolandirilmissin. Sakın SMS kodu vs de verme. Yarın da ilk iş gidip savcılığa dolandırıldığını belirtip suç duyurusu yap.

Geçmiş olsun dolandirilmissin. Sakın SMS kodu vs de verme. Yarın da ilk iş gidip savcılığa dolandırıldığını belirtip suç duyurusu yap.
Kaybettiğim miktarı geri alma şansım var mı hocam?

Kaldı mı senin gibi insanlar ya?
Para hırsı her türlü şekle sokuyor insanı

İsim,soy isim, iban her şeyi mevcut.

Dalga geçmek gibi olmasında Crypto Icardi diye okudum ilk başta.

Tüm dolandırıcı sitelerin yaptığı parayı almanız için sözde sigorta, vergi, yurt dışı para transfer ücreti falan filan tarzı çeşitlendirilebilir isimlerle sizden daha fazla para almayı hedefledikleri, paranın hemen iade edileceği fikri ile güçlendirdikleri bir yöntem. Hiçbir zaman bakiyenizden kesilme ile ödenmesini kabul etmezler çünkü öyle bir para zaten ortada yok. İsim soyisminizi bilmelerinden bir şey olmaz. Max telefon numaranıza daha fazla SMS dolandırıcı mesajları gelebilir. Çok geçmiş olsun parayı almanız biraz zor ama inşallah paranızı geri alabilirsiniz.

Geçtiğimiz ay eşimi böyle dolandırmışlar. Telegram'da bir borsa grubu bulmuş, paranızı üçe beşe katlıyoruz falan demişler. Tüm uyarılarıma rağmen dinlemeyip girmiş benden habersiz. Amacı borçlarımızı eritmek için bana katkı sağlamak. Tabi maalesef öyle olmadı. Sizinkine benzer durumla giden paralar borç hanemize deplasman golü gibi işlendi. Binance gibi güvenilir yerler varken kanmayın bunlara Allah aşkına. Borsada, kriptoda birçok insan bu şekilde dolandırılıyor. Gidin bi tişört alın daha iyi

Gidip şikayette bulunmadınız mı hocam?
Yani parayı geri alma şansımız yok.

Avukat bir tanıdığımla görüştüm, genelde böyle durumlarda hızlı şekilde hesaplar arasında gönderiliyor ve en son yurt dışı bir hesaba aktarılıyor, takibi de zorlaşıyor, istersen bu tarz davalara bakan bir tanıdığım var ona yönlendirebilirim ama kaptırdığın para çok olmadığı için astarı yüzünden pahalıya gelir dedi. Biz 1.000 dolar kaptırdık. Giden gitti, bu saatten sonra ahlanıp vahlanmak yerine dikkat etmek daha mantıklı geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…