Rewas.sw
Picopat
Daha fazla
dostum senin için sordum neden böyle olduğunu bana noterde sorgulatabilirisiniz lisansımı var denildi bence bir canlı destekle görüş eğer anlaşamazsanız adliyeye git şikayetçi olArkadaşlar öncelikle merhaba, dün gece saatlerinde Cryptocardin adında bir siteye üye oldum ve 500 TL'lik bir yatırım yaptım. Bir sonraki gün yani bugün yatırım yaptığım coin, aşırı derecede yükseldi ve 98 binden bozdum. Parayı çekmek istediğimde ise canlı destekteki şahıs “İlk para çekme işlemi öncesi güncel fiyatlara göre 176.26 USD - ( 5975TL) " world insurance " sigorta ödemesi yapmalısınız. Sigorta süresi bir yıldır. 750.000 USD üst çekim limiti. Bu tutarın e kadarı üyelik sonunda sizlere iade edilecektir. Ödemenizi herhangi bir anlaşmalı banka hesabımıza yaptığınız taktirde tarafımızca gerekli işlemler yapılarak transfer işleminiz gerçekleşir.” şeklinde bir yazı yazdı ben attığı IBAN'a 5975 TL'yi attım ve bu sefer de açıklamaya e postamı kullanıcı adımı yazmadığım için bir daha atmamı istedi, anladım bir tık dolandırıldıgımı ben yine uydum itiraz ede ede bir sorun olmayacak dediler ve 5975 TL daha attım. Bu sefer de bayağı bir bekletti ve telefon numarası istedi kod gelecek dedi telefonum kapalı SMS gelmiyor dedim ve bu parayı daha sonra çekeceğimi söyledim. Kriptoyla uğraşan arkadaşlar böyle bir şey var mı doğru mu SMS'e gelen kodu onlara yolladıgımda başıma bir şey gelir mi para mı çekebilir miyim? Veyahut bu anlattıgım sigorta olayı falan doğru mu var mı böyle bir şey? Bu siteyi kullanan oldu mu?