C Cagdas.K Kilopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #1 Merhaba, Çalıştığım iş yerinde sunucuya cryptolocker virüsü bulaşmış. Tüm dosyalar şifrelendi. Windows server kullanıcısını değiştirmiş ve kitlemiş. Dosya uzantılarına baktım ancak dosya uzantısı notfoud şeklinde. Nasıl çözeriz çözümü var mıdır? HDD'leri sunucudan çıkardık başka bir bilgisayardan çalıştırdık.
Merhaba, Çalıştığım iş yerinde sunucuya cryptolocker virüsü bulaşmış. Tüm dosyalar şifrelendi. Windows server kullanıcısını değiştirmiş ve kitlemiş. Dosya uzantılarına baktım ancak dosya uzantısı notfoud şeklinde. Nasıl çözeriz çözümü var mıdır? HDD'leri sunucudan çıkardık başka bir bilgisayardan çalıştırdık.
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 27 Ocak 2020 #3 288313 dedi: Format atın geçer . Genişletmek için tıkla... Sunucudan bahsediyor önemli bilgiler bulunmaktadır. Artı olarak temiz kurulum en son yöntemdir.
288313 dedi: Format atın geçer . Genişletmek için tıkla... Sunucudan bahsediyor önemli bilgiler bulunmaktadır. Artı olarak temiz kurulum en son yöntemdir.
C Cagdas.K Kilopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #4 288313 dedi: Format atın geçer . Genişletmek için tıkla... Şirketim tüm verileri bu sunucu üzerinde. Boş yorum yapmaya gelmeyin lütfen. Biz bilmiyor muyuz format armayı.
288313 dedi: Format atın geçer . Genişletmek için tıkla... Şirketim tüm verileri bu sunucu üzerinde. Boş yorum yapmaya gelmeyin lütfen. Biz bilmiyor muyuz format armayı.
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 27 Ocak 2020 #5 Öncelikle virüsleri temizlemelisiniz. Virüs Temizleme Rehberi - Technopat Sosyal bu rehberden sonra Norton Power Eraser ve Dr.Web CureIt ile de tarayın ve temizleyin ve ardından videodakileri uygulayın şansınız varsa işe yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2020
Öncelikle virüsleri temizlemelisiniz. Virüs Temizleme Rehberi - Technopat Sosyal bu rehberden sonra Norton Power Eraser ve Dr.Web CureIt ile de tarayın ve temizleyin ve ardından videodakileri uygulayın şansınız varsa işe yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A agalarsöztnüre Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 831 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #6 288313 dedi: Format atın geçer . Genişletmek için tıkla... Bizim le çalışırmısın
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 27 Ocak 2020 #7 Yeni bir ransomware anladığım kadarıyla. Çözümü beklemekten başka bir yol yok.
C Cagdas.K Kilopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #8 24099 dedi: Yeni bir ransomware anladığım kadarıyla. Çözümü beklemekten başka bir yol yok. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle gözüküyor araştırdığım da aynı sonuca vardım.
24099 dedi: Yeni bir ransomware anladığım kadarıyla. Çözümü beklemekten başka bir yol yok. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle gözüküyor araştırdığım da aynı sonuca vardım.