Crysis 1 Multiplayer hala oynanabilir

The

Hectopat
Daha fazla  
Video'nun korsanla alakası yoktur, ama yama korsandada çalışmaktadır. Bir kere daha açtığımda korsana destek vermiyoruz diyerek banladı yöneticiler aslında Origin/Steam üzerinden de yama çalışıyor. Yani korsanla alakası yoktur konunun. Artık eskisi gibi oyuncu yok.

Siteye girip DVD versiyon olanlar DVD için olanı Origin veya Steam olanlar ise Origin/Steam yazanı yüklesin.

Crysis 1 Multiplayer 2015 - Fans Portal - Crysis 1 On-line Servers.

Not: Crysis oyunu bilgisayarınızda yüklü olmadan çalışmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynandığının kanıtı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet hala oynuyorum, oyuncu sayısı az tabikide ama her gün oynayanlar var onun haricinde eskisi gibi germancrysis patch indirip germancrysis sunucularındada oynayabilirsin. Bazen 16-17 kişi felan bir arada oynuyor. Cuma günleri felan normale göre daha kalabalık oluyor akşamları.

Eğer yükleyeceksen kontrol et sunucuları, bazen türkler denk geliyor oynuyoruz 1v1 felan atıyoruz Poolday üzerinde.

Crysis 1 Multiplayer 2015 - Fans Portal - Crysis 1 On-line Servers sunucu listesi ve ilgili site.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Crysis serisinin hala bende özel bir yeri vardır. Her oyununu birden fazla defa bitirdim. Ayrıca arada hala Crysis 3 MP oynarım. Kesinlikle bendeki yerini kaybetmesi kolay olmaz.

Bu konuyla bana yeni bir uğraş sundunuz. Biraz bakınalım. İlk oyunu da sevmiştim. MP oynamak da güzel olacaktır (y)

Tabikide bendede ayrı yeri var ve bende crysis 3 mp oynuyodum ama artık oynuyamıyorum bir pc var ama çoğu map kasıyor. Ayrıca yüklersen duello felan yaparız 1v1 poolday. Hep girmiyorum ama denk gelirsek artık. Az olmasına rağmen baya zevk veriyor.

Ayrıca bu yama oyunun kapanmasından sonra hemen çıkmış ama bizim ne yazikki geç haberimiz oldu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı