Crysis 1 nasıl ve nereden alınır?

Yigit_4444

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Laptopum oyuncu laptopu olmadığı için ( ekran kartı Vega 8 ) Crysis 1 Remastered versiyonda da kasılmalar oluyor koşarken falan donuyor yeniden başlıyor. Korsana hiç bulaşmak istemem hayatımda da asla korsan kullanmadım. Acaba nereden ve nasıl indirebilirim?
Sistemim:

Ekran kartı= AMD Radeon Graphics Vega 8
İşlemci = AMD Ryzen 7 5825U.
RAM = 16 GB DDR5 (Dual)
Disk= 512 GB M.2 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:

Key olarak satılıyor normalde, fakat bunun çok nadir ve pahalı. Böyle durumlarda korsana başvurabilirsiniz. Güvenilir korsan kaynaklar var. İsterseniz yardımcı olayım.

Tek başına satışını bulamadım, paket halinde Crysis Warhead ile birlikte satılan paketini atıyorum.

Key olarak satılıyor normalde, fakat bunun çok nadir ve pahalı. Böyle durumlarda korsana başvurabilirsiniz. Güvenilir korsan kaynaklar var. İsterseniz yardımcı olayım.

Ama adamların hakkına girerim Steam'de satılıyormuş ama çok pahalı :(

Şimdi Remastered'i tekrar indiriyorum.

Satıştan kaldırmışlar dolaylı olarak satıyorlar. İstemediğim bir oyunu yanında kakıyorlar. Hakka girme durumu ortadan kalkıyor direkt satışı yok.

Ama adamların hakkına girerim Steam'de satılıyormuş ama çok pahalı :(

Şimdi Remastered'i tekrar indiriyorum.

Ben TL bazında aldığım zaman indirimdeydi fiyatı 49, 75₺ oyun çok daha ucuzdu hocam. Maalesef dolar kurumuz sabit bir fiyatta ilerlemeyip sürekli artış gösterdiği için bu fiyatlara artık alışmalıyız. Eğer sabit bir kurumuz olsaydı yine fiyatlar TL üzerinden hesaplanıp daha ucuza gelebilirdi. Bir de Steam üzerinden virüs bulaşma ihtimali yok dünyaca ünlü bir oyun tedarikçisi eğer internetten indireceksiniz size virüs bulaşıp bulaşmayacağının garantisini veremem hocam şansınıza kalmış bir durum.

Ben TL bazında aldığım zaman indirimdeydi fiyatı 49, 75₺ oyun çok daha ucuzdu hocam. Maalesef dolar kurumuz sabit bir fiyatta ilerlemeyip sürekli artış gösterdiği için bu fiyatlara artık alışmalıyız. Eğer sabit bir kurumuz olsaydı yine fiyatlar TL üzerinden hesaplanıp daha ucuza gelebilirdi. Bir de Steam üzerinden virüs bulaşma ihtimali yok dünyaca ünlü bir oyun tedarikçisi eğer internetten indireceksiniz size virüs bulaşıp bulaşmayacağının garantisini veremem hocam şansınıza kalmış bir durum.

Hayır korsan indirilenlerden bahsediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı