TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı RTX 3060 Anakart Asus tuf gaming A520M-P İşlemci r5 5500 Merhaba, Steam'de oynaya tıklayınca failed to initialize the Game startup interface bu hatayı alıyorum. Çözümü var mı?
Merhaba, Steam'de oynaya tıklayınca failed to initialize the Game startup interface bu hatayı alıyorum. Çözümü var mı?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.238 Makaleler 3 Çözümler 83 8 Haziran 2024 #2 TheKhione dedi: Merhaba, Steam'de oynaya tıklayınca failed to initialize the Game startup interface bu hatayı alıyorum. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun bütünlüğünü doğrulayın. Artı 0 Eksi
TheKhione dedi: Merhaba, Steam'de oynaya tıklayınca failed to initialize the Game startup interface bu hatayı alıyorum. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun bütünlüğünü doğrulayın.
KS KS TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 Maxtoric dedi: Oyunun bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... doğruladım olmadı Artı 0 Eksi