Çözüldü Crysis 2 Remastered "Vulkan-1 DLL" hatası

• Konuyu başlatan Zakli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 387
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zakli

Picopat
Steam aile kütüphanesinden ilk defa bir oyun indirdim. Fakat özelliklerim uygun olmasın arağmen oyunu açamıyorum. "oyna"ya tıklıyorum çalıştırılıyor diyor fakat sonra yeniden "oyna" butonu karşıma çıkıyor. Aile kütüphanesinde mi sorun var, PC'de mi yoksa hiç para yatırmadığım için mi çözemedim nedeni nedir sizce?
Bin64 üzerinden çalıştırmaya çalışınca "kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü vulkan-1.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir" şeklinde bir sorun verdi.
Oyun dosyalarının bütünlüğünü de kontrol ettim şimdi fakat sonuç aynı.

Eğer başlangıç ayarlarında varsa Direct-x le başlatma seçeneklerini deneyin.
Bir de ekran kartınızın Vulkan desteği olup olmadığını araştrırın.

vulkan-1.dll indirip oyunun konumuna atın hocam.
Hocam denedim ama indirdiğim rar dosyası başlatılınca bir sürü şeyi otomatik indirmeye vs başlayınca korkup oyunu da dosyayı da sildim. Güvenli bir link varsa alabilir miyim?
Son olarak dosyayı oyunun hangi klasörüne atmama gerekiyor

Eğer başlangıç ayarlarında varsa Direct-x le başlatma seçeneklerini deneyin.
Bir de ekran kartınızın Vulkan desteği olup olmadığını araştrırın.
Directx in ne olduğunu bilmiyorum hocam. Ekran kartının olmaması da muhtemel çünkü laptop baya eski. Hp 250 g3 model laptop

Hocam denedim ama indirdiğim rar dosyası başlatılınca bir sürü şeyi otomatik indirmeye vs başlayınca korkup oyunu da dosyayı da sildim. Güvenli bir link varsa alabilir miyim?
Son olarak dosyayı oyunun hangi klasörüne atmama gerekiyor

Directx in ne olduğunu bilmiyorum hocam. Ekran kartının olmaması da muhtemel çünkü laptop baya eski. Hp 250 g3 model laptop
Directx oyun sürücüleri oluyor. Onlar sistemde yüklüdür.
Bazı oyunlarda. Directx 11, direcxt 12 ile başlat gibi seçenekler olabiliyor. O yüzden sormuştum varsa directx ile başlatın diye.
Gerçi çalışsa bile o laptopda düşük ayarlarda bile oyunu oynayabilir misiniz bilmiyorum.
Ekran kartı onboard intel hd graphics. Dediğiniz gibi vulkan desteği bile olmama ihtimali çok yüksek kartın.

Ek: @Karl Tanner hocamın attığı bilgilere göre o bilgisayarla zaten o oyunu oynayamazmışsınız.

Oyunun sistem gereksinimleri şöyle.
Screenshot_2025-01-31-22-30-54-738_com.android.chrome-edit.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı